lifeoptimist lifeoptimist komentáře u knih

Smrtící pomsta Smrtící pomsta J. D. Robb (p)

čím dál lepší, hádání mezi Evou a majordomem a špičkování s Roarkem je stále lepší a neomrzí, jsem ráda, že čtu postupně a těším se na další díly, co asi ještě odhalí z minulosti hlavních postav....

01.06.2018 5 z 5

Fantastická zvířata a kde je najít: Původní scénář Fantastická zvířata a kde je najít: Původní scénář J. K. Rowling (p)

Tak jako jsem několikrát četla za ty roky už serii s HP tak i tuto knihu jsem si přes svátky dala znovu....prostě se chvíli odprostíte a zavřete se do kouzelného světa, navíc je to taková jednohubka :-)

18.01.2018 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

ze všech tří zatím jednoznačně nejlepší, a opravdu je pro mě Noční lov nejslabší, tady to mělo spád, dobrou zápletku a docela slušně gradující konec

17.01.2018 5 z 5

Podfuk Podfuk Janet Evanovich

Pro mě jední slovem luxusní .... dlouho už jsem nezhltala knížku jako tuhle, vtipná svižná, bez nudných pasáží - VÝBORNÁ. Občas jsem se málem smála i nahlas, prostě super, těším se na další díl a doufám, že u nás vyjdou i další díly série

13.06.2017 5 z 5

Tajuplná žena Tajuplná žena Nora Roberts

Dala bych tak 4 a půl*, po pro mě trošku slabší trilogii o hotelu, zase jedna super kniha, ale jak už tu někteří píší závěr bych čelala trošku dramatičtější, rozpracovanější - čekala jsem prostě na to, co jsem u Nory zvyklá - strhující a gradující děj, tohle mi přišlo děsně "poklidné" , ale i tak super zase jedna kniha nejen o romantice

29.05.2017 4 z 5

Zahráváš si s ohněm Zahráváš si s ohněm Nora Roberts

začátek byl sice pomalejší, jak tu v komentářích už padlo, nicméně zde si myslím, že bylo třeba nastínit děj a hodně postav, každopádně moc se mi kniha líbila a opravdu klobouk dolů před lidma, kteří dělají takovouto práci - jsou to machři ..... jinak Nora opět nezlamala, super zápletka, za mě můžu jen doporučit

25.01.2017 5 z 5

Klíč odvahy Klíč odvahy Nora Roberts

hezké zakončení, ale myslela jsem, že konec bude trošku napínavější, ale jinak v podobném duchu jako dvě předešlé :-)

06.06.2015 4 z 5

Tři osudy Tři osudy Nora Roberts

skvělá - jedna z nejlepších, super hlášky a super příběh, vřele doporučuji

20.03.2015 5 z 5

Zrádná věrnost Zrádná věrnost Nora Roberts

Kniha se mi hodně líbila, nezklama jako obvykle a podle mého mínění to mělo spád a nebyla tam hluchá místa. U mě dobrý :-)

13.03.2015 4 z 5

Půlnoční zátoka Půlnoční zátoka Nora Roberts

Knížka mě hodně bavila - zvláště u některých pasáží jsem se muslela doslova chechtat, příběh taky dobrý, akorát teda mě zklamal závěr - asi jsem si už moc zvykla, že Nora R. má strhující závěry, které mě doslova pohltí a nemůžu se odtrhnout, tak zde to bylo podle mě osobně takové.....nijaké, pátrala jsem teda i po filmu - no tak nebyl špatný, ale knížka mě bavila víc, ale na druhou stranu film měl lepší konec než v knížce, ač se teda scénáristé krapítek odchýlili.....ale znáte to 100 lidí 100 názorů..=)

31.01.2015 3 z 5

Krajina světla Krajina světla Nora Roberts

Knížka se mi hodně líbila, zápletka zajímavá, zasazená do svělého prostředí, snad jen ty části z toho deníku z minulosti mi trošku rušily spád příběhu, ale jinak super - knížka mě vtáhla do děje a prostě pro mě skvělá

05.04.2014 5 z 5

Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou Arnošt Lustig

Nebudu hodnotit, abych knize neubližovala, protože nejsem vůbec fanoušek tohoto žánru, čteno kvůli čtenářské výzvě....často mě výzva zavedla na knížky, které bych normálně nečetla a moc se mi líbily, ale tyhle žánry fakt nemusím

11.12.2022

Nás se nezbavíš Nás se nezbavíš Nora Roberts

Další jízda .. už se těším na leden a nový díl :-)
Tady u té série jsem prostě nekritická =)

24.11.2022 5 z 5

Závan smrti Závan smrti J. D. Robb (p)

Jubilejní díl a zase to byla jízda, škoda, že to má člověk vždy tak rychle přečtené :-), a taky se mi líbí obálka.
Akorát marně čekám na díl, kdy se zase zapojí více našich známých... ale třeba se dočkám

Teď ještě jedna moje úvaha, nevím čím to je, ale v e-knihách mám poslední dobou stále stejný problém s hromadou šílených překlepů a často nesmyslných slov, kdy si musím domýšlet, co v té větě vůbec mělo být, tak nevím zda je to teď všude, nebo jen mám vyměnit knihkupectví :-(

24.10.2021 5 z 5

Zachráněné dopisy Zachráněné dopisy Sandra Brown

Tak... no neurazí, nenadchne. Červená knihovna, ale vzhledem k tomu, kdy byla kniha vydána tak to odpovídá :-)

04.09.2021 3 z 5

Devátá oběť Devátá oběť Dana Stabenow

tak jako.... neurazí a nenadchne, celkem krátké a nějak nevidím posun... pro mě trošku nuda, uvidím, zda v budoucnu dám ještě nějakému dílu šanci

03.07.2020 3 z 5

Blízko plamene Blízko plamene Nora Roberts

lepší než první díl, bych řekla :-), nabíráme na obrátkách takže šup šup ať už zloducha porazí :-)

08.06.2020 4 z 5

Čisté zlato Čisté zlato Lee Child

Tak nevím, co si myslet, i jako novela je to trochu krátký a šíleně ... no divný. Jestli si autoři chystají půdu pro román, kde budou oba hrdinové, tak budiž, ale i tak.... prostě, jako kdyby to vůbec nepsali autoři .... škoda

27.01.2020 2 z 5

Soumrak dne Soumrak dne Kazuo Ishiguro

jedním slovem ... katastrofa, já vám nevím, ale asi jsem fakt literární barbar, jelikož nechápu za co tahle kniha obdržela cenu.... vybráno kvůli čtenářské výzvě a už nikdy více. Díky výzvě jsem objevila spoustu super knih, které bych jinak nečetla, ale toto... aby prvních 50 stran nebo kolik se řešila důstojnost majordoma.... no děs běs a bohužel nemohu doporučit a musím dát odpad... nenašla jsem nic, za co bych tu hvězdičku udělila a u knihy jsem doslova a do posledního písmene trpěla, absolutně to není pro mě, někoho jiného může bavit

29.10.2019

Očistím tě od hříchu Očistím tě od hříchu J. D. Robb (p)

Další Dallasovka a další jízda... i když už jsem pak tušila, jak to vlastně bude, stejně jsem si čtení užila..... i když se snažím číst i knihy do letošní výzvy, bohužel vždycky začnu další díl a pak nemůžu přestat :-) :-) .... asi začnu plnit výzvu až dočtu sérii a nebudu mít hned k dispozici další díl, a budu na něj muset netrpělivě čekat :-D

31.03.2019 5 z 5