liletka_a komentáře u knih
Četla jsem ho jako druhý v pořadí, první se mi do ruky dostal příběh o Minervě, ale nijak zvlášť mi to nevadilo jelikož mi to tu v ničem nepřekáželo..:) Oliver je přesně ten typ co mám v knihách ráda, splňuje vše co má pravý hejsek mít a na konci ač se celou dobu bránil zuby nehty i on podlehne..;) Marie mi přišla celkem milá a tvrdohlavá. Jen málokdy mám radši tu "omáčku"okolo hl.hrdinů, ale tady musím řici, že jsem si více uživala rodinné rozbroje a špičkování, než samotný čas Olivera s Marií. :D Zbožnuji knižky, kde jsou postupně příběhy o všech sourozencích už dlouho se mi nějaká pořádná do ruky nedostala a tuto rodinku musím říct jsem velmi oblíbila.:)
Stejně krásná jako první díl, možná ještě hezčí. Příběh Juliana a Portie se mi velmi líbil, oba dva zvláště Juliana jsem si oblíbila už v prvním dílu a tak jsem byla zvědavá, jak to s nimi vlastně bude. :) S tím upírství je to opravdu zvláštní, jelikož jsme teď obklopeni seriály s upírskou tématikou a ještě jsem neslyšela aby to s upírem dopadlo, tak jak dopadlo. ;) Ale tady je to vymyšleno skvěle, to musím uznat i když ten konec mě tedy pěkně vyděsil nebýt epilogu. :D Ale jinak nádherné počteníčko. ;)
I přes tak nízké hodnocení, kniha mi sama o sobě nepřišla až tak špatná. Příběh byl celkem čtivý. Jediné co mi na této knize vadilo, byla hlavní ženská postava Prudence. Té naivní, hloupoučké, příliš milé husičce jsem za celou dobu nepřišla na chuť. Zato vévoda byl celkem sympaťák, ten se mi líbil, ale k Pru se rozhodně nehodil. :) Abych jí zase až tak moc nekřivdila, tak od 200 stránky, kdy se dozvěděla pravdu, tak alespoň konečně dokázala aby se Rhys chytil za nos. :) Konec byl z celé knihy nejlepší. Zábavný, romantický a díky němu mi nepřišlo čtení tohoto dílu jako úplná zráta času. ;)
První díl z Ligy pekelníků byl opravdu velmi poutavý, erotický a moc příjemný. :)) Není nad to u takové to knihy naprosto vypnout! :)
Musím říci, že první polovina knihy pro mě byla neskutečnou nudou, horko těžko jsem se prokousávala stránkami, všechno bylo takové nemastné, neslané a kdyby to nebyla Lisa, tak bych knížku odložila, ale jen co jsem se dostala za půlku a vlastně to bylo v okamžiku kdy se objevil Gage. :) Konečně jsem se pořádně začetla a užívala si jiskření mezi ním a Liberty. I když mi trošku bylo líto Hardyho(i když i ten podle dalšího dílu taky nalezne štěstí)na sympaťáka Gage prostě neměl. ;) Takže určitě stojí za to, prokousat se začátek a objevit ten ukrytý poklad. :) Doporučiji! :))
Zábavná, čtivá oddychovka s nádechem fantazie.:) Charlottiny alergie, hypotézy a problémy byly občas legrační, navíc se mi líbilo, jak se jí Oliver kvůli tomu poškleboval. :D Stojí za přečtění, například si uvědomíte, že i když navenek jste bohatá, úspěšná a máte dokonalého přítele, neznamená to automaticky, že budete i šťastná. ;)
Četla jsem jí dvakrát a mohla bych znovu a znovu. :) čte se sama a jiskření mezi Lysette a Maxem je skoro až hmatatelné. :) doporučuji!
Krále Lávru zbožnuju, humorné, poučné a stále neokoukané. :))
Kniha není moc dlouhá a je i dobře napsaná akorát, jak tam popisuje Řehoře jako odporný hmyz, tak bych to nepotřebovala vědět až tak dopodrobna. brrr :D Na konci jsem si říkala, chudák Řehoř, ten dopadl, podruhé bych to asi nečetla.
Moje další oblíbená kniha od Medeiros.:)Tady se mi fakt trefila do noty:) je to velmi čtivé, přečetla jsem to během pár dní. Vztah Lotky a Haydena(krásné jméno:)) byl od záčátku ''skandální''. Přitažlivost mezi oběma postavami je neuvěřitelná. Kniha mě od začátku vtáhla do děje a pustila mě až na konci. Určitě se k ní ještě budu vracet. :)
Kniha je nádherná, zbožňuju tuto romantickou, pirátskou knihu. :) Je tam vše, co tam má být. Hlavní hrdiny jsem si oblíbila hned od začátku. Chvílí se milují, chvíli se nenávidí, ale láska přece vždy zvítězí. :)) Rozhodně doporučuju!
Líbila se mi svérázná a vždy upřímná Hyacinth, kterou okouzlil mírný Gareth..:) Není co dodat, další pěkný díl, který stojí za přečtení.
První půlka byla taková smutnější, od druhé půlky už to bylo zajímavější, vtipnější i romantičtější :)
Po přečtení obsahu jsem si říkala, že zřejmě nebude nic extra, ale opak je pravdou. Byla jsem mile překvapena, že se právě díl S láskou, Eloise stal mým druhým nejoblíbenějším z Bridgertonů. :) Phillip byl sice velmi uzavřený, ale jeho humor se mi líbil. S Eloise tvořili dokonalou dvojku, která říší humorem a později i nečekanou láskou. :))
Trošku jiný než ostatní díly, ale díky tomu byl vyjímečný :)
Tak toto je moje nejoblíbenější kniha z Grahamovic family. Erik smutní po své mrtvé manželce a dceři, ale je jasné, že ho jeho nová zajatkyně přitahuje. ;) Neustále si dělají naschvály, škádlí se, bojují spolu, žárlí na sebe a v neposlední řadě se o sebe bojí. Tato kniha má úplně vše co na knihách miluju!! Četla jsem snad už miliónkrát..:)) Doporučuju! :)
První polovina knihy, božská. Chemie mezi Merritt a Keirem fungovala, jiskření, vtípky, sbližování. Hltala jsem jednu stránku za druhou. Bohužel, jakmile se kniha blížila ke konci, děj se táhnul, přistihla jsem se, že přeskakuji odstavce, kvůli tomu jedna hvězda dolu.. Velké plus za mě dialogy Sebastian & Markus & Evie & Lillian - moje srdcovky
Není to jen další z bezbřehých řad erotických románů..Tady se musí hlavní hrdina pořádně snažit, než svoji dámu do té postele uloví! ;) Mě se povahově Hunter hrozně líbil, takový pravý pořádný chlap, kdo by tušil, co má za sebou...S Natálií jsem měla občas trošku problém, ale její vztah s nevlastní dcerou to vyvažoval. Na konci jsem byla napnutá jak struna a myslím, že u Vi se více začítám do vážnějších stran než těch "muchlovacích" ;)
Taky trošku zklamání... Jasně, že odstíny asi jen tak nic nepředčí, ale stejně jsem byla v očekávání...Maxim byl opravdu skvělý, hodný, milý chlap, tak moc nechápu, proč si nenašel nějakou slečnu už dříve, nepůsobil moc jako lev salónů. Že čekal na unesenou Albánskou krásku. ;) Milostné scény působily fádně a nezajímavě, spalující chtíč viděly možná tak z dálky. Přesto mi svižně utíkala, měla jsem ji za chvíli přečtenou.
Tentokrát opravdu velmi slabá kniha, kterou jsem se celou dobu musela prokousávat. Vůbec netuším, proč kniha má název Miluji tě, nenávidím tě..Nezaznamenala jsem ani lásku ani nenávist. Nemělo to lesk ani šťávu, prostě tomu chyběl ten nafoukaný, sebevědomý, drzý sexy fešák, který nás posadí na zadek!