Lily-fairy komentáře u knih
Krásný závěr, nejlepší díl série. Obrovský posun od prvního dílu. Jenom párování postav je jak ve Dvoru trnů a růží.
A ten konec? Možná moc pohádkový. Epilog dojal, ale vážné byl nezbytně nutný?
Tato kniha bohužel zklamala. Styl psaní sice čtivý a postavy zajímavé, ale jinak je kniha nudná a děj nezajímavý. A celá mytologie zombií nelogická a překombinovaná
Ale abych jen nekritizovala, zde je seznam věcí, co se mi líbily:
1. Sarkastický humor
2. Postavy Carmel a Case
3. Zajímavý styl psaní
4. Annina minulost (jediný klad této postavy)
Spoilery?
Tato kniha mě zklamala. Hrdinové jsou sice zajímaví, ale:
1. Některé věci jdou nelogické a nedávají smysl (Anna Case nezabila; královna školy Carmel se baví s novým studentem...)
2. Do knihy jsem se nemohla začíst
Přesto je kniha celkem hezká, ale nepatří k mým nejoblíbenějším
Krásně a originálnĕ napsané, ale nebyl zde prostor pro propracování hrdinů a pro romantickou linku. A občas chaotické
Od této knihy jsem očekávala hodně a začátek mě zklamal. Ale pak se to rozjelo a bylo to skvělý!
Začátek trošku (dost) slabší, ale hezký závěr trilogie. Bohužel Alina se nezlepšila, spíš naopak...
Slabší 4☆
Mnohem lepší než první díl! Do půlky možná trochu nuda, ale pak chytne a nepustí
Spoilery?
1. Polovina stála za prd. Nic se nedělo, nezačetla jsem se...
2. mě neskutečně nadchla, zajímavé, originální... A samozdřejmě jsem si zamilovala všechny hlavní postavy. I Meghan, ale myslím, že k Pukovi se chovala hnusně - obětoval pro ni všechno a ona mu skoro ani nepoděkovala. Ashe mám ráda, to ano, nečekala bych že Meghan zradí, ale ona mohla být opatrnější.
Jak to shrnout? Nijak. Přečtěte si to!
Velký potenciál, který nebyl naplněn. Kniha čtivá, děj rychle ubíhá, ale tak nějak braková literatura
Po přečtení Letište jsem toho od Konečné diagnózi čekala více. Více akce, propracovanější děj a postavy a čtivost. Místo toho přišel nejdříve zmatek a žadný děj a když příběh začinal mít konečně spád, tak utnut v otevřený konec.
Hezká kniha. Ale v druhé polovině by mělo být více akce a napětí na úkor nevěrohodných a nesmyslných situací. Také bych chtěla vytknout střídání vyprávění v 1. a 3. osobě úplné bez důvodu
Spoiler?
Vadilo mi, že Josefína ani zprvu nevěděla, za čím se žene a co vlastně chrání. A přesto riskovala život
Krásný příběh! Za pár drobností bych dala 4,5 hvězdičky, ale to nejde, takže dávám 5
Nenáročná, ale krásná kniha! Bohužel hvězda dolů musela jít za nějaké chování Katsy a za lehce odbytou romantickou linku
Kamarádka mi ji doporučila jako horor, ale spíše detektivka vhodná jen pro děti mladší deseti let
A abych nezapomněla: dá se zde najít i trocha té nenáročné filozofie