lily_maleckova lily_maleckova komentáře u knih

Deník Anny Frankové Deník Anny Frankové Anne Frank

Neuvěřitelně silný příběh, který byl napsán v neuvěřitelné době. Všem doporučuji

08.08.2018 5 z 5

Rodina především Rodina především Karen M. McManus

Na další YA thriller od mojí oblíbené Karen Mcmanus jsem se velice těšila - a nejsem zklamaná ️
Už podle anotace mě kniha velmi nadchla svým originálním tématem a podivným tajemnem. Pokud máte rádi tento žánr, určitě si knihu přečtěte:) za mě stále vede autorčina kniha Jeden z nás lže, ale toto bylo velmi povedené dílo

Druhá strana Druhá strana Jody Houser

Fanoušci Stranger Things si tento komiks určitě užijí:) do jisté míry jde o převyprávění děje první série seriálu, ale jsou zde i části, které v seriálu nebyly, takže za mě fajn a další díly této série si přečtu

Šestka Šestka Jody Houser

Pro mě, jako velkého fanouška Stranger Things, byla kniha přínosem a dozvěděla jsem se fajn informace️ tento komiks určitě nebyla k zahození, není to však nic, bez čeho by se člověk neobešel.
Za mě 3,5/5⭐ a přečtu si i zbylé díly

23.08.2021 3 z 5

Tesáky Tesáky Sarah Andersen

Bylo to roztomilé a moc mě to bavilo ️
Přečteno v angličtině, doporučuju!

23.08.2021 4 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kelly Oram

Co jsem se tak dívala, tak má tento díl oproti prvnímu dost špatné hodnocení. Mně se ale moc líbil!️ Ačkoliv ano, první díl byl lepší a dějové zajímavější, tak i tento měl něco do sebe a já jsem si ráda přečetla o našich hlavních hrdinech.
Musím říct, že Ella je pro mě jedna z mých nejoblíbenějších knižních hrdinek vůbec - je mi hrozně sympatická, je vtipná, silná a celkově opravdu skvělá, ráda bych si o ní přečetla něco dalšího ️
Za mě 4,5/5⭐ a doporučuji i tento díl!

23.08.2021 5 z 5

Přežít Přežít Jacqueline Wilson

Tato kniha je pro mě hroznou nostalgií, protože si pamatuju, že nám ji četla naše paní třídní učitelka asi ve druhé třídě na základní škole ️ kniha byla pěkná, krátká, za mě jedna z těch slabších od autorky

03.07.2021 3 z 5

Návod na vraždu pro hodné holky Návod na vraždu pro hodné holky Holly Jackson

Tohle byla prostě pecka! ️ Já osobně mám YA thrillery hodně moc ráda a tento byl vážně skvělý! Určitě se pustím i do dalšího dílu!

03.07.2021 5 z 5

P.S. Stále Tě miluju P.S. Stále Tě miluju Jenny Han

Čtení jsem si moc užila ️ četla jsem knihy už podruhé, teď po více jak 4 letech a tentokrát v angličtině ️
Mám tuto sérii, celý příběh a hlavní hrdiny moc ráda. Už teď se těším na poslední díl!

07.06.2021 5 z 5

Láska mezi řádky Láska mezi řádky Jodi Picoult

Milá, roztomilá kniha ❤️ dost se mi líbilo originální zpracování příběhu a zajímá mě, co přinese druhý díl.
Četla jsem i lepší romantické YA oddechovky, ale tato si zaslouží pěkné 4/5⭐

26.01.2021

Nezadaná Nezadaná India Desjardins

Milý a zábavný komiks :)

06.01.2021 4 z 5

Srdcerváči. Kniha 1 Srdcerváči. Kniha 1 Alice Oseman

Tahle knížka byla skvělá! ❤️ Taková ta slaďoučka romanťárna, která člověka zahřeje na duši :)
Určitě to není nic překvapujícího a plného zvratů, díru do světa to neudělá, ale za mě fakt super, moc se mi to líbilo a určitě se vrhnu na další díly ❤️
Přečteno v angličtině, opravdu nic těžkého (+ vzhledem k tomu, že je to komiks, tam moc textu ani není ????)

18.11.2020 5 z 5

Láska a jiná vykolejení Láska a jiná vykolejení Leah Konen

Knížka se mi líbila, děj byl fajn a zajímalo mě, jak to dopadne :)
Velký problém jsem měla s hlavní hrdinkou, ta mi hooodně nesedla a docela mi to knihu kazilo.
Knihy bych hodnotila tak 3,5/5⭐ body strhávám za hrdinku a taky za to, že jsem četla i daleko lepší romantické knihy ????
Každopádně i tak kniha stojí za přečtení!

17.11.2020 3 z 5

Časovaná bomba Časovaná bomba Joelle Charbonneau

Kniha nebyla špatná, čtení jsem si užila ❤️ líbilo se mi, že v knize se střídaly pohledy více postav. Každopádně jsem čekala trošku víc a konec mi přišel trochu odfláknutý????
Za mě 4/5⭐

16.05.2020 4 z 5

Vraždy na střední škole Vraždy na střední škole James Patterson

Druhý díl se mi líbil více, než ten první, knihu jsem si moc užila, obě knihy doporučuju!❤️

24.04.2020 5 z 5

První opravdový polibek První opravdový polibek Kasie West

Další skvělá knížka od autorky! :) pokud se vám líbily autorčiny další knížky, tak si myslím, že I tato vás okouzlí ❤️ asi to není nic nového a originálního, ale kniha se čte sama a je skvělé oddychová

22.02.2020 5 z 5

Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Kniha se mi hrozně líbila :) moc doporučuju, silný příběh

24.08.2018 5 z 5

První stříbrná kniha snů První stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Skvělá kniha, četla jsem i autorčinu sérii Drahokamy, která byla taky úžasná!

08.05.2018 5 z 5

Tohle léto říkám ano Tohle léto říkám ano Lindsey Roth Culli

Další fajn milá letní oddechovka - nic zvláštního, ale mně se moc líbila a dobře se četla :) na teplé letní dny někam na dovolenou nebo k bazénu je skvělá

Srdcerváči. Kniha 3 Srdcerváči. Kniha 3 Alice Oseman

Co mám říct?️ Nick a Charlie jsou prostě sladký pár a čtení o nich člověka pohladí na duši a zlepší mu náladu️ moc se těším na další díl!:)

26.11.2021 5 z 5