Liturgievpatek komentáře u knih
Nejenž, že jsem si po přečtení knihyp ořídil psa, který je mi skvělým parťákem do dnes, ale ještě jsem s ním projel celé Čechy a Moravu, protože Amerika je bohužel pro toulky s mým přítelem příliš daleko. Krásná kniha. Inspirující.
Skvělý pohled do duše američanů. Skvělá a starší verze pčastníků zájezdu, mnohem inteligentnější a více obohacující. Krásný text, jako všechny Johnovy knihy.
Souhlasím s komentujícími, kteří poukazují na obtížnost rozklíčování autorova stylu, respektive nasávání textu. Jibnak se ale jedná o strhující příběh, kterému právě onen styl sluší, protože textu dává určitý rymus, který vlastně vyžaduje a pomáhá nám se taktéž přenést do doby autorovy tvorby, kdy se dělo všechno mnohem více pomalu. Miluju to tajemno i možnost projít si a na vlastní oči vidět místa, o kterých autor píše.
Tak tohle byl opravdu silný sugestivní zážítek, nebojím se říct, že se tahle kniha může líbit mnoha mužům, protože je napsaná tak akorát citlivě a tak akorát dává nahlédnout do mužské duše.
Když jsem tuhle knihu četl, přál jsem si mít stejnou rodinu a plno zvířat. A to se mi částečně splnilo.
Skvělá kniha plná vtipných příhod, kterou mi kdysi zapůjčila babička. Bylo mi deset. Tehdy mě nebavila, dnes si ji ale užívám, navíc mám doma svého Robina. A je to sranda, ten život s ním.
Výtečná kniha, kterou čtu vždy na sklonku léta. Neomrzí mě asi nikdy!