locin komentáře u knih
Jedna z mála knížek, kdy jsem napřed viděla film a potom knihu. Vždy se mi víc líbila kniha, ale tentokrát musím názor změnit film mě zaujal víc. Asi to bude tím, že jsem ho viděla několikrát a věděla jsem co kdy bude a v knize jsem to co se mi nejvíce líbilo nenašla. Ale určitě si o této spisovatelky ještě něco půjčím :)
Zatím mě tenhle díl zaujal úplně nejvíc mě rychlý spád a líbilo se mi jednání hlavní hrdinky s chlapama to ani jinak nejde :D příjemné čtení :)
Příběh z irského okolí kde se normální život prolíná s nadpřirozeným a samozřejmě se neobejde bez komplikované, ale bezhlavě vztahující lásky. Jednoduše Nora Robertsová :)
Český příběh příliš jednoduchý jednoduše očima malé holčičky zajímavé byli úryvky od jejího otce byli poučné. Španělština na mě byla zase obtížnější než jakou zatím zvládam. Jednoduše deníček 11 dívky.
Tato publikace se mi velmi líbila. Děj mi zaujal, byl napínavý a měl chytlavý příběh, knihu jsem přečetla skoro jedním dechem.
Bilingua crimi od tohoto spisovatele mam velmi ráda. Ale tento mě moc nenadchl děj nebyl pro mě to pravé ořechové.
Celkem příjemné čtení sice s použitím dost zbytečných vulgárních slov bez kterých bych se obešla, ale jinak se mi knížka vcelku líbila.
Příběh zaujal jako všechny díly konec naprosto dokonalý. Nepravděpodobný, ale čtivý román o oddané lásce která vtáhne každého. Poslední díl vzal podle mě všechny předešlé, rozzuzlení a zápletky velmi zajímavé. Hezké čtení :)
Tato kniha mě příliš nazaujala na to jak se o autorovi psalo jaký je to humorista mě osobně jeho smysl pro humor nenadchl.
Příjemná změna. Autorka teda nemá problém vyjádřit cokoliv, ale kniha byla čtivá a měla chytlavý děj.
Opravdu jedna z nejlepších co sem od Agathy Christie četla. Napějetí záhady neočekávaný závěr. Moc se mi to líbilo. :o)
New York byl o něco lepší, ale v létě příjemné oddechové čtení.
Lehký děj který přesně popisuje opravdový život. Jedna pohroma nikdy nestačí ba naopak jde ruku v ruce s další.
Je to první kniha kterou jsem od této autorky četla a děj se mi docela líbil.
Zklamal mě konec, z nenávisti rychlý spád k lásce a The end...
Jednoduše detektivka od Agathy, do konce v nejistotě. Přemýšlet nad tím kdo to vlastně byl.
Musím uznat že he dost těžký na udržení pozornosti. Autorka skáče sem tam a čtenář pomalu usíná. Tohle nebyl můj šálek kávy.
Jediná chyba na knize byla že jsem se občas ztrácela v přímé a nepřímé řeči. Nevěděla jsem jestli to postava opravdu říká, myslela jsem si že o tom pouze přemýšlí ale druhá už jí na to odpovídá v přímé řeči. to bylo prochu zavádějící.
Román v historickém duchu dobře čtivý a zajímavá zápletka a množství zádrhelů doporučuju :o)
Druhý díl se mi líbil mnohem víc byl takový realnější a míň sadistickej :D až na ten konec teď čekat na další díl :-)