lopinka komentáře u knih
Mé první záporné hodnocení...ač nerada. Ale tak velká reklama na tuto knihu a dočetla jsem ji horko těžko jen proto, že nemám ráda nedočteno a pořád čekala, kdy bude nějaké wau nebo nějaký děj....za mě prostě ne, omlouvám se těm, jimž se to líbilo...
Naprostá pecka! Od první po poslední stranu mi padala brada, několikrát mě navštívila husí kůže a přistihla jsem se, že některé stránky jsem četla se zatajeným dechem.
Klobouk dolů před Fitzkem, dokonalé.
Já mám “Hartlovky” prostě ráda. Vždy se těším na tu novou.
Tahle se četla skvěle jako všechny ostatní .
Pro mě pohodovka, fajn příběh .
Kniha se četla Dobre, bavila mě - myslím, ze to byla dobra volba :)
Druha kniha od tohoto autora a opět to byla jízda - u konce mi spadla brada - dobrý psycho :) těším se na další .
Má první kniha tohoto autora a už objednavam další. Nedalo se odtrhnout a u konce mi spadla brada . Waaau.
Nádherný příběh plný emocí, slz a opravdu osudoveho setkání dvou lidí , které je jen jednou za život .
Právě jsem dočetla. Úžasná kniha,kterou jsem nechtěla odložit...čtivý, poutavý příběh. Je to první kniha od Liane a už teď mám doma její nejnovější, tak věřím, že všechny budou tak poutavé, jako právě Sedmilhářky :).
Nádherná kniha plná emocí , od které se nelze odtrhnout. Smekám před Markusem Zusakem....nádherně napsáno.....kniha se četla opravdu sama. Určitě jsem ji nečetla naposledy.
Úžasná kniha. Druhá kniha od paní Třeštíkové a tleskám. Nadchla mě stejně tak, jako Bábovky.
Nádherná kniha, opravdu čtivá, nemohla jsem se odtrhnout.....prostě ze života. Žádná červená knihovna, tleskám Táňo :-)
Perfektní kniha - přečetla jsem jedním dechem.....opravdu doporučuji.
Úžasná kniha...........začátek mě tedy moc nebral, ale pak se to rozjelo.....spoustu zvratů, ale super !!
Úžasná kniha, oceňuji téma a vůbec celou knihu, jak je napsána. Nemohla jsem se odtrhnout a četla i v noci při baterce :-)))).....od paní Dočekalové vyhlížím další knihu a už se moc těším.
Nádherná kniha, čtivá, poutavý příběh, který opravdu vás dostane už od první stránky !!!