Loxias komentáře u knih
Nektere konstrukce jsou uz dosti chatrne, postava Katrine a jeji motivace mi nejak nedava smysl, ale i tak to melo drive a cetlo se to skvele. Valka s Kriposem tomu dala novy naboj
Vesele pribehy o tyrani zvirat malym chlapcem a zotrocovani obyvatel korfu anglickymi snoby. Krom toho cca od tretinu ukrutna nuda, protoze historky se vice ci mene recykluji
Skvele vykreslena atmosfera batmana, super kresba a pro me zatim asi nejlepsi serie co mi prosla rukama.
Syrove, brutalni a zaroven lehke vypraveni, kdyby mi tohle dali misto dejaku, tak bych ho snad neprospal :)
..tak urcite. Je to sracka. Ale me to proste bavilo celou dobu. Je to neco jako dobry filmovy "becko". Misty trapne, neuveritelne, hloupe, ale v tomto pripade pro mne celou dobu zabavne
Pro me asi zbytecny pribeh, navic prvni 3/4 knihy ani nebavi. Posledni ctvrtina je sice dramaticka, ale celkovy dojem prumeru novel SW uz zvratit nedokaze
Geralt nezklamal. Ulevilo se mi, ze jsem si nemusel osvezovat znalosti z predchazejici sagy. I tak se ale dostavila znama atmosfera, ktera knihy se zaklinacem provazi a Bourkova sezona naplnila moje ocekavani.