luciasek86 komentáře u knih
Perfektně napsaná knížka velmi čtivá děj velmi pěkně popsaný moc se mi líbila zanechala ve mě zajímavý dojem. Vřele doporučuji :).
Velmi pěkné napsaná knížka, která mě velmi zaujala svým perfektním obsahem a dějem tuto knížku jsem četla jedním dechem. Vřele doporučuji těm co se o tento žánr zajímají. Tato knížka mě nezklamala :)
Skvěle napsaná divadelní hra, která perfektně pobaví tuto knížku jsem četla jedním dechem a moc jsem se pobavila vřele doporučuji :)
Tak tato knížka je perfektně napsaná děj knihy mě velmi zaujal četla jsem ji jedním dechem vřele doporučuji prostě skvělý román :)
Knižní předloha se trochu liší od filmové, ale jsem moc ráda že jsem si tuto knihu přečetla, je čtivá a zaujala mě vřele doporučuji si knížku přečíst :).
Tato knížka je skvěle napsaná moc dobře se mi četla obsah knihy mě dokázal zaujmout prostě jedna z mích nejoblíbenějších knih. Vřele doporučuji :)
Tato kniha mě moc nezaujala není to můj šálek čaje, ale musím pochválit jak je napsaná je čtivá a kdo má tento žánr rád tak si ji určitě vychutná :)
Knížka je čtivá, děj knihy se pro mě vlekl tento styl mě moc nezaujal prostě povinná četba.
Tato knížka se mi moc líbila má v sobě tajemno, děj dokáže zaujmout je čtivá a má vše co má mít knížka tohoto žánru. Můžu vřele doporučit :)
Příběh o lásce v kruté době války se mi docela líbil, knížka je pěkně napsaná měla jsem ji jako povinnou četbu k matuře.
Knížku jsem četla v lázním, je velmi čtivá moc hezký a zajímavý obsah čtenář se nenudí od začátku až do konce vřele doporučuji.
Knížka mě velmi zaujala a člověk se zamyslí nad chováním společnosti i sebe samým knížka je velmi dobře napsaná a čtivá vřele doporučuji :)
Knížka se mi velice líbila byla čtivá, a byla napsaná na velmi zajímavé téma, aby se člověk vžil do situace matky, bratra a samotného kluka s Aspergerovým syndromem jak on vidí svět a že je zcela odlišný od toho našeho. Vřele doporučuji čtenářům které tento problém zajímá.
Knížku Píseň o Viktorce jsem měla jako povinnou četbu k maturitě velmi mě zaujala svým obsahem knížka je velmi pěkně napsaná všem vřele doporučuji :).
Knížka byla čtivá a zanechala ve mě velké emoce. Mladí kluci, kteří byly vrhnuti do války kde prožívali peklo a kde mučivě umírali. Autor opravdu uměl děj popsat tak, že čtenář prožíval vše velmi intenzivně. Doporučuji přečíst :-)
Kniha je dobře čtivá obsah knihy dokáže zaujmout proměnou osobnosti pod nátlakem nacistického přítele, jak se z neškodného podivína stane vrah, udavač, kniha mě připadá lepší než filmové zpracování knížka je knížka která je velmi dobře zpracovaná umí čtenáře zaujmout obsahem.
Fakt moc hezká, čtivá knížka velmi mě zaujala vřele všem doporučuji.