lucie2371 komentáře u knih
Hrozně smutný příběh :( Nepřála bych nikomu aby si tohle musel zažít...a upřímně si nedovedu představit jaké to je. Nevím jak bych zvládala představu, že už nikdy své dítě neuvidím ale hlavně, že ono neuvidí mě :(
Kniha se mi moc líbila. Jen mě štvalo jak David Alici psychicky týral a ponižoval :-( takhle se chlap nechová...
Konečné rozuzlení mě překvapilo.
Další skvělá detektivka. Jsem ráda, že jsem na autorku narazila.
I když nejsem zrovna velkým milovníkem romantických knih, tato mě mile překvapila! Bylo to příjemné oddechové čtení.
Další úžasný díl ze světa ymbryn a podivných dětí, chráněnců slečny Peregrinové. Doufám, že brzy bude další díl!
Tento díl se mi líbil o trochu víc než první ale na víc než 3 hvězdičky to nevidím. Chybí tomu trocha napětí a akce.
Na mě příliš mnoho výslechů a málo akce. Spíše taková oddechová dedektivka.
Celá série je kouzelná! Postavy si ihned oblíbíte a každá z knih je naprosto jedinečná a plná dobrodružství!
Kniha neurazí ale ani nenadchne. Za mě je to spíš taková oddechová detektivka pro teenagery.
Druhý díl si ale i tak přečtu.
Čekala jsem něco lepšího :/ Na mě tam bylo málo akce a hlavně jsem neustále čekala, že tam bude vysvětlen začátek knihy...ale nebyl.
Ze za začátku trochu nezáživné. Jakmile se ale děj rozjede, nejde se od knihy odtrhnout.
Na mě bylo v knize moc postav ve kterých jsem se ztrácela. Místy jsem se ztrácela i v ději.
Napínavá začala být kniha až od 3. části, což je cca nějaká 265 strana.
Kniha je spíše oddechovou detektivkou a ne thrillerem jak píší na obalu knihy.
Za mě trochu zklamání. Kniha je nezáživná, až na nějakých 70 posledních stran, což je ze skoro 400 stránek opravdu málo :/
Za nečekaný konec dávám 3 hvězdičky.
Opět neuvěřitelně silný příběh! 2. díl je snad ještě lepší než první. Pro mě byl hodně emotivní a už se nemůžu dočkat 3. dílu!
Třetí díl byl nejslabší i když občas se tam nějaké vtipné části našli.