lucie2371 komentáře u knih
Tahle kniha pro mě byla trochu zklamáním. Na obálce je: "Vítejte v únikové hře. Váš cíl je prostý. Dostaňte se ven živí."
O žádnou únikovou hru tam vlastně ve výsledku vůbec nejde. V knize byla hlavním tématem jedna firma a její zaměstnanci.
Celkově bylo čtení této knihy celkem nuda. Začala se pomalu rozjíždět až u nějaké 220 strany a kolem 280 už byla i zajímavá. I to je důvod proč namísto původních 2 hvězdiček přidávám ještě půlku z další.
Za mě trochu ztráta času.
Skvělý napínavý thriller!
Již od prvních stránek je zajímavý a snadno se do něj člověk začte. Vymyšlená hra Lovci Monster, o které celá ta kniha vlastně je, mě zaujala, ale po přečtení knihy nevím, nevím jestli bych si jí ještě zahrála, kdyby existovala.
Nicméně závěr knihy mě jako slušně na**al.
Napínavá kniha o "dokonalých" sousedech byla příjemným čtením.
A svou chybnou větou: Napila se lávy namísto kávy mě opravdu pobavila.
Moc krásný příběh o jedné dívce Grace a její kobylce Čarodějce.
Jako oddechová kniha potěší malé i velké. Příběh je nenároční a vhodný na relax.
Ze začátku to vypadalo, že to bude pěkně nudný příběh. Ale opak je pravdou. Byl to nádherný příběh plný emocí, lásky a třech kouzelných dětí.
Moc pěkná kniha to byla a jejím přečtením jsem si splnila letošní čtenářskou výzvu. Zase na poslední chvíli ale hlavně že jsem to dokončila!
Knihu určitě doporučuji.
Úžasná kniha! Krásný, občas ale i smutný romantický příběh plný emocí.
Určitě doporučuji všem těm, kteří mají rádi romantické knihy s nějakým silným příběhem.
Příjemná, oddechová pohádka. Cílená spíše na mladší čtenáře ale neurazí ani ty dospělé.
Ufff...tak tohle mě tedy vůbec nebavilo. Herce jsem měla ráda a vždy budu mít. Jako Chandlera Binga, nejistého a sarkastického ho zná snad celý svět. Ale to jak přes polovinu knihy omílá pořád dokola jaký je to alkoholik a že potřebuje nutně ten a ten lék...vlastně kniha není skoro o ničem jiném. Za mě to byla asi ztráta času, bohužel.
Takový hezčí průměr. Kapitoly z přítomnosti mě moc bavily. Naopak ty z minulosti mě občas trochu nudili.
Ve výsledku to ale vůbec nebyla špatná kniha. Dostala jsem se k ní díky výzvě a nakonec jsem ráda, že jsem si jí přečetla ačkoli znovu bych se k ní už nevracela.
Pěkná pohádka pro děti o tom co se stane když pohádkový příběh neprobíhá tak jak by měl.
Příjemné fantasy ze světa kouzel a magie. Trochu mi to připomínalo válku mezi Harrym Potterem a Voldemortem.
Úžasná a kouzelná kniha! Moc se mi líbilo vyplouvat se stopaři velryb za kosatkami a delfíny.
Občas jsem se při čtení neubránila ani slzám. Příběh je velmi dojemný.
Jojo Moyes prostě ví jak napsat dobrou romantickou knihu s krásným příběhem.
Tak tohle byla slušná jízda! Naprosto strhující thriller z prostředí kouzel a iluzí. Bylo zajímavé se o tom něco málo dozvědět.
Kniha vás udržuje v napětí od začátku až do konce a nestačíte při jejím čtení žasnout.
Doporučuji všema deseti!
Další kniha od pana Bryndzy, tentokrát jako samostatná kniha. Ačkoli jsem od pana autora četla zatím jednu (zbytek čeká na přečtení), ani podruhé nezklamal. Děj byl napínavý od první až po poslední stranu a nakonec vše dopadlo tak jak jsem doufala, že dopadne.
Knihu jsem čekala horší ale mile mě překvapila. Rozhodně byla zajímavá.
Jedna z nejvíc emotivních knih co jsem kdy četla
U knihy mi tekly slzy proudem ať už dojetím nebo smutkem a zároveň jsem nadávala jak špaček a neustále si kladla otázku jak můžeme být my lidé tak krůtí a vraždit nevinná zvířata kvůli penězům? A ne jen kvůli nim.
Říká se, že nejhorší zvíře na světě je člověk... to bychom ale urazily zvířata, která jsou mnohdy lepší než lidé.
Kniha mi trochu připomínala film Sloní příběhy, kde se dvě slůňata co jim pytláci zabily matku, vydají za duhou aby jí našli.
Knihu vřele doporučuji ale upozorňuji, že oko nezůstane suché
Když jsem tuto sérii četla poprvé vůbec mi to nepřišlo ale nyní mi Ren v tomto konkrétním díle přišel strašně otravný :-D
Docela dost zvrácený příběh o jednom učiteli, malé holčičce a lidské zrůdě.
Těžko uvěřit že se podobný příběh zde v Česku kdysi odehrál.
Jednu hvězdičku však musím strhnout za příliš překombinovanou poslední část knihy. Ta byla jak z nějakého sci-fi filmu.
Díky výzvě jsem se s touto knihou vrátila do svého dětství, kdy mi ji mamka dala se slovy, že jí měla moc ráda.
Na to, že je kniha od českého autora to nebylo špatné. Půjčovala jsem si od mistrové do čtenářské výzvy ačkoli mě od ní celkem odrazovala. Nedovedla jí ale nebavila jí.
Napínavá začíná být až po nějaké 80 stránce ale jelikož se tam řeší i nějaké to náboženství, církev a tak, tak kniha nebyla úplně můj šálek kávy.
Znovu bych se k ní už nevracela ačkoli k nejhorším knihám od českého autora určitě nepatří, protože jsem četla daleko horší.