lucie2371 komentáře u knih
I druhý díl byl moc krásný! Konec nečekaný. Přála jsem si aby to dopadlo jinak a snad ještě dopadne! Kniha totiž končí otevřeným koncem, takže doufám, že vyjde ještě 3. díl!
Nejsympatičtější mi byla Julie! Nely jsem nemusela už od prvního dílu a Gabriel mi lezl silně na nervy!
Knihu jsem přečetla během dvou dnů! Kniha byla naprosto úžasná, děj krásně rychle (až moc rychle :D) ubíhal, byl napínavý a byly v ní i vtipné pasáže! Jediná věc která mi tam chyběla bylo málo děje s drakama, které naprosto zbožňuji a těšila jsem se na ně :/
Avšak "rozhovor" mezi Gabrielem a jeho drakem mi trochu připomínal "rozhovor" mezi Škyťákem a jeho drakem Bezzubkou :D
Dávám 5 hvězdiček. Na to, že to psala autorka ve svých patnácti letech, je kniha famózní!
Kniha byla takovou slabší detektivkou. Spíše taková oddechovka.
Kdo je vrahem jsem věděla už od začátku.
Pro příznivce Hunger games? Spisovatel asi knihy nečetl, popřípadě alespoň neviděl ani filmy :/ Dávám 2*, jednu za hezkou obálku a druhou za alespoň trochu zajímavý děj asi v posledních sedmdesáti stránkách.
Knihu jsem dostala od bráchy k Vánocům. Kupoval jí kvůli obálce, že se hodila do zimního období.
Kniha se mi moc líbila, mám takovéhle fantasy příběhy moc ráda. Určitě doporučuji a doufám, že vyjde i další díl.
Co je psáno, to je dáno. Tato kniha je opravdu zábavným thrillerem, přesně jak píšou na zadní straně obálky.
Je v ní napětí, akce i vtipné hlášky u kterých jsem se pěkně nasmála.
Knihu určitě doporučuji a dávám plný počet hvězdiček.
Neuvěřitelný, dojemný příběh tří žen, které jako těhotné odjeli do koncentračního tábora a nejen, že přežili ale také přežili jejich děti.
Neubránila jsem se ani slzám.
Nádherná obálka, zajímavá anotace, děj na mě málo akční. Za nečekaný konec dávám 4 hvězdičky.
Na to, že je to kniha spíš pro mladší čtenáře, velice se mi líbila.
Kniha byla pěkná ale mráz mi po zádech neběhal jak slibovala anotace na obalu knihy. Proto dávám 4*
Až do konce jsem byla napjatá jak kniha zkonci. Byla jsem mile překvapena. Byl to poutavý příběh a proto dávám 5*
Od knihy jsem čekala něco docela jiného a trochu mě zklamala :/ Závěr byl však překvapivý a nečekaný, proto dávám 3*
Dávám 5*. Kniha byla opět skvělá jako její předchozí díly :) A jelikož to mělo hodně neuzavřený konec, předpokládám, že vyjde ještě další díl. Už se na něj moc těším.
Opravdu krasná kniha. Škoda že má jen jeden díl. Trochu jsem Strážcům příběhů záviděla, také bych chtěla umět vstupovat do knih.
Knihu jen doporučuji!
Knihu jsem nedočetla. Film byl hezčí, u knihy jsem se nudila :/