Vážka přehled

Vážka https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225312/mid_vazka-eb4-225312.jpg 4 744 744

Lyse-Rose alebo Emilie? Kto je vlastne trojmesačné bábätko, ktoré sa ako jediné zachránilo pri havárii lietadla? Komu Vážka, ako dievčatko nazvali novinári, patrí, o to sa sporia dve rodiny, jedna bohatá, druhá chudobná. Zdá sa, že súkromný detektív po osemnástich rokoch pátrania našiel k tejto záhade kľúč. Jeho telo však našli s prestrelenou hruďou a na nepoznanie spálenou tvárou. No zostal po ňom denník s podrobným opisom pátrania. Príbeh čitateľa vtiahne do deja, ktorý sa odvíja od Vrchu hrôzy v pohorí Jura a napínavo pokračuje cez prestížnu parížsku štvrť Butte-aux-Cailles až po robotnícky Dieppe. Šokujúce rozuzlenie je dielom náhody alebo niekto už od začiatku príbehu manipuluje so všetkými účastníkmi tejto drámy?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Motto
Originální název:

Un avion sans elle , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vážka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (223)

Briv
05.05.2024 4 z 5

Komentář píši s větším zpožděním, takže přesné detaily si už nevybavím, ale docela přesně si vzpomínám, že i když mě téma knihy zaujalo, tak zpracování celkem pokulhávalo. Další knihy od autora zkoušet nebudu. Bylo to docela rozvláčné a hlavně hodně nepravděpodobné.

Kaduri
21.04.2024 3 z 5

Audiokniha.
Čítala som od autora "Černé lekníny" a tušila som, že na nás na konci knihy chystá nejakú "habaďúru". Nemýlila som sa.
Záver epický, ale panebože... tá cesta k nemu bola nekonečná. Knižka je strašne rozvláčna, zdĺhavá, postavy nesympatické a konajú nelogicky.
Pripomínalo mi to francúzsku telenovelu. Spomínate si na francúzske seriály z 90-tych rokov "Zlomené srdcia" a "Helenine oči"? Tak presne také to bolo.


malýčtenář
29.01.2024 4 z 5

Napínavá detektivka, místy trochu zdlouhavá a neskutečně zamotaný příběh. Kdo tedy je nalezené dítě po havárii letadla? Nečekané rozuzlení a trochu neskutečný. Nevím, jaké mám dát hodnocení. Vzhledem k dobrému konci dávám za 4 * .

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vážka v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených970x
ve Čtenářské výzvě123x
v Doporučených59x
v Knihotéce336x
v Chystám se číst406x
v Chci si koupit51x
v dalších seznamech7x