Nepouštěj se mé ruky přehled
Michel Bussi
Slunce, palmy, tyrkysové vody oceánu, ostrov Réunion a mladý pár s šestiletou dcerou na dokonalé dovolené. Ta se ale brzy promění v noční můru, když Liane zničehonic zmizí a nechá za sebou jen rozházený pokoj. Její manžel Martial nejprve spolupracuje s policií, ale pak se i s dcerou dává na útěk. Z truchlícího partnera se náhle stává hlavní podezřelý a hon na domnělého vraha a únosce dcery začíná. Další román druhého nejprodávanějšího autora současnosti, jehož romány byly přeloženy do 35 jazyků a dohromady získaly přes 40 literárních ocenění!... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2018 , MottoOriginální název:
Ne lâche pas ma main, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nepouštěj se mé ruky. Přihlašte se a napište ho.
Bylo to pro mě milé překvapení. Vyšetřování zmizení mladé ženy z hotelu během dovolené na ostrově jasně ukazuje na jejího manžela. Ten, i když zpočátku spolupracuje s policii, náhle vezme dceru a začne utíkat a schovávat se. To co v úvodu vypadá jako jasný případ, se postupně zamotává, takže jsem si do poslední chvíle nebyla jistá, kdo za vším doopravdy stojí.
Jednou za čas sáhnu po knize od tohoto autora a vždy jsem spokojený. Za mě spokojenost, ale něco málo k plnému počtu hvězdiček mi u této knihy chybělo.
Knižní novinky (23.4. - 6.5.)
23.04.2018
Kniha Nepouštěj se mé ruky v seznamech
2017 | Černé lekníny |
2016 | Vážka |
2016 | Maminka neříká pravdu |
2018 | Nepouštěj se mé ruky |
2018 | Nikdy nezapomenu |
Na začátku bylo vše naprosto jasné. Později se začal příběh rozvíjet a všechno bylo jinak.
Knihy od Bussiho jsou jiné, ale moc pěkně a napínavě napsané.