lucie2371 komentáře u knih
Do cca poloviny knihy nebyl děj příliš zajímavý. Potom už mě kniha začala velmi bavit, proto dávám 4 hvězdičky.
První díl se mi líbil o něco více ale i tak dávám knize pět hvězdiček za napětí, a nečekaný závěr.
Od únosu pětileté Krissy jsem únosce/únoskyni uhodla, i když jsem se o tom na 100% přesvědčila až ke konci knihy. Nicméně kniha byla hodně napínavá a nutila mě číst pořád dál. Rozhodně jí doporučuji.
Toto je má druhá kniha kterou jsem od této autorky četla (první byla V údolí lišek) a i tato kniha byla skvělá a mohu jí jen doporučit! Bylo v ní plno napětí a závěr knihy mě opravdu překvapil, protože byl nečekaný.
Velice napínavá kniha až do konce :) i když jsem něco málo tušila už od poloviny knihy, dávám 5 hvězdiček za velice napínavý děj!
Tentokrát dávám jen 4 hvězdičky. Předchozí 2 díly se mi líbili o něco více.
Další díl ze série o policajtce Beatrice Kaspary, byl opět výtečný. Do samého konce jsem nevěděla,kdo je vrah.A to na detektivkách právě miluji!
Tento díl byl oproti 6. opět nádherný a hlavně napínavý!
Tento díl Rodiny Lundových byl zatím nejnudnější ze všech dílů, co jsem četla. Proto dávám 3 hvězdičky. Pouštím se do čtení 7. dílu a doufám, že bude jako předchozí díly před Hrou na schovávanou.
Úžasná kniha jako její předchozí díly :) Mohlo by být pokračování, vůbec bych se nezlobila.
Poslední díl Tygří ságy byl naprosto strhující. Konec jsem probrečela a rozhodně nejen tento díl ale celou sérii vřele doporučuji.
Opět nádherný další díl Tygří ságy! Už se nemůžu dočkat až se vrhnu na poslední díl této série :)
Kniha se mi líbila ale ne zase tolik abych si jí musela přečíst znovu.
I druhý díl Tygří ságy byl opravdu krásný! Kniha se četla velice dobře, stejně jako její 1. díl. Vřele doporučuji!
Super kniha,jako všechny předchozí díly této série! :) Doufám,že bude další díl,jelikož tenhle skončil s hodně otevřeným koncem! Dávám 5 hvězdiček a těším se na pokračování!