lucifuk komentáře u knih
Mňam! Skvelý psycho thriller. Prečítané na jeden záťah. Ale mám dojem že viac ako o smrti a zabíjaní je kniha o priateľstve. A o tom King vie písať.
Veľmi napínavé čítanie, ktoré aj po rokoch dokáže poriadne zaujať. Jediné čo románu vytýkam je nemastný neslaný záver
Opäť dokonalá severská krimi, z pera norského majstra thrilleru. Napínavé čítanie od prvej strany
Lekcia pozitívneho myslenia, alebo, neberte život tak vážne. Oddychová príjemná kniha, ktorá vám určite zdvihne náladu a veľakrát vás rozosmeje.
Na môj vkus príliš zdĺhavé a nie tak typicky Kingovské. Ale dočítal som do konca
Asi najmenej pútavá Kingovka, akú som čítal. Dorazil som ju do konca, ale dalo mi to poriadne zabrať.
Niečo tak inteligentné, pútavé a nadčasové som ešte nečítal. Úžasné. Dôstojné zakončenie tetralógie. Pán Simmons je skutočný vizionár
Veľmi pekná kniha pre mládež, ktorá má rada futbal. Doporučil mi ju syn. Najprv som sa na neho blahosklonne usmial, ale potom mi ju podstrčil na toaletu a ja som sa akosi začítal a...fakt pekné.
Zase až taká bomba to nebola. Štýl písania výborný to hej, ale dej sa uberal veľmi pomalými ťahavými krokmi, a hlavne úplne iným smerom ako našepkáva anotácia.
Úchvatné a strhujúce. Len málokto dokáže vytvoriť tak dych berúce dobrodružné romány.
Ak bude čítať túto knihu dvadsiatnik povie si: dúfam, že takto nedopadnem.
tridsiatnik: Preboha nepíše náhodou o mne?
štyridsiatnik: Do riti, o píše o mne!
päťdesiatnik: jo jo, to boli teda časy.
Tak som to prešiel...a prežil. Ako už mnohí spomínali, kniha je pomerne zdĺhavá, ale veľmi sugestívna. Polárne dobrodružstvo, ktoré nenechá nikoho chladným. Možno
Digitálna pevnosť po švédsky. Odhliadnuc od porovnávania s predchádzajúcimi dielmi, bola to dobrá kniha. Nie geniálna, ale dobrá. Lagercrantz sa úlohy zmocnil najlepšie ako vedel. Za mňa je to OK.
Jediné, čo mi na knihe vadí je, že autor opísal celé mesto ako obrovskú kopu temného hnoja v ktorom nežije jediný slušný človek, ktorý by nebažil po peniazoch. Všetci do jedného sú zvrátení a posadnutí peniazmi, ženami poprípade niečim iným. Dokonca ešte aj v SIN CITY je klaďas sympaťák, ktorému ide o spravodlivosť. Taká postava mi tu chýbala.
Inak nemôžem vytknúť nič. Iba ak veľmi znepokojujúci pocit, ktorý vo mne po prečítaní knihy ostal.