LucijeT komentáře u knih
Mně to přišlo lepší než první díl, vtipnější a čtivější. Rádo se tu používá "prázdninová oddechovka" já takhle oddechuju nejen o prázdninách teda je jedna ne úplně z těch top teda... nicméně hodím si třetí a uvidíme :)
Jednu hvězdu musím ubrat za ten konec. Ta knížka je skvělá a vtipná, přečtete jí na jeden nádech, ale ten konec je tragédie jako by jí tlačil termín a musela na pár stránek napráskat něco, co by zasloužilo dvojnásobek kapitol. Knížka trochu připomíná Kontrakt, ovšem Melanie umí ty nejlepší konce knížek! Tady tato verze mě vyloženě otrávila... Ten konec fakticky byla půl stránka poslední kapitoly. Grrr
Upřímně jsem se klepala, že ta "FBI zápletka" bude úmorná... Naštěstí to bylo v duchu ostatních dílů velmi příjemné čtení...
Btw: Lassiter knížka už vyšla, jen my si musíme počkat na překlad kdož nezvládáme Wardky angličtinu, nicméně k tomuto dílu: oceňuji, že tam byl zase nějaký sex a peprné chvilky, oceňuji, že tam nebylo 20 dějových linek a oceňuji opět skvělou čtivost a navnazení na další díly. K výhradám, které jsem četla tady v komentářích: začíná být nutnost znát sérii Padlí andělé, protože pak to do sebe úplně krásně zapadá a dává to smysl, kdo jste ještě nečetl, doporučuji přečíst před tímto dílem, nebudete zklamáni. Balzovi to přeji, jen bude trochu smutnej až mu za pár zestárne a on bude furt statný junák
Původně jsem to chtěla přirovnat v Rosamunde Pilcher, ale ta píše přímější děj a má romantický a dobrý konec.... Takže v průběhu čtení jsem to přehodnotila spíš na Esmeraldu - kopa postav, kopa příběhů a není to dělené do jedné knihy, ale pokračuje to kontinuálně všechno v dalších dílech. Na mě je to příliš zdlouhavé čtení ikdyž příběh je zajímavý. Přečtu si i další díly, ale 5 hvězdiček si to nezaslouží.
Chápu účel této knihy, ale notno přiznat, že z ní kape cukr jak je sladká. Jsem ráda, že byla krátká, ale účel uvedení do děje ABC corp splnila, hned jdu na Grace, moje spása :)
Překvapilo... Mile... Velmi.... Ty části se Suzanne byly až tíżivě zdlouhavé a otravné, ale chápu, autorka chtěla zabrousit do Sørenovo historie a osvětlit to. No mně to osvětlilo leda to, že sadismus je genetický a on se to naučil omezit jen na ten chtěný, kdy upustil páru, což ho sice k jeho povolání šlechtí, ale nic to nemění na tom prostém faktu, že Nora by se bez násilí pohodlně obešla. Jen ho prostě miluje natolik, že to pro něj snese. Takže na jejich vzrahu stejně neshledávám víc než, že si prostě vyjdou vstříc. Když by jí Wesley dokázal dominovat (bez násilí), byla by mnohem šťastnější. Líbí se mi otevřenost postav a nastínění problematiky puritánství a kolik lidí žije celý život svázaných v katolických otěžích ikdyž všichni svorně hlásají, že jsou ateisti a jejich největší úlet je nemanželský sex a plánovanè rodičovství.... Na zamyšlení...
Děj pěkný, bylo to zase trochu jiné. Četla jsem před Růží, protože v popisech knih se psalo, že na sebe díly nenavazují a já hrábla prní po Perle. No tak díly samozřejmě navazují a zpětně mě to mrzí, že jsem se nedržela posloupnosti. Jinak to bylo příjemné čtení a teď mi chybí příběh jejich posledního syna teda...
Jako děj skvělý, příběhy a fantazie .. to propojení s řeckou mytologií - super ... Ale ten konec? Tak ten byl fakt suchej. Chyběla mi tam jedna kapitola, minimálně jedna ... Aby trochu rozebrala ten happy end, takhle mám pocit, že jsem byla ochuzena o závěr
Pan spisovatel asi moc koukal na Indiana Jonese... Z knihy se mi líbilo asi 50 stran, které měly nějaký drive, ostatní byla nekonečná a táhnoucí se nuda. Dokonce i happy end byl extrémně nudný. Do dalších knih od tohoto spisovatele se už určitě nepustím.
Rhage umí mluvit, je tak bezprostřední... Ta jeho psycholožka je vedle něj amatér. No a tu jeho bestii už musí každý milovat... Prej prokletí... Čupr kérka a dráček mráček na hraní pro Bitty :)
Nějak nevím co si o tomto dílu myslet, Vishous si prošel peklem o tom není pochyb, ale Jane bych mu přála živou... Nicméně... Náhled do bytí stvořitelky je poměrně zajímavé a trochou mám dojem, že si s Omegou hrají dětskou hru
Jedním dechem přečteno, úžasný příběh, výborně se čte, ideální poměr vzrušení, příběhuba mystična, tak jako tomu bylo například v twilight sáze jen tohle už je pro větší holky :) zamilovala jsem si to a neoovhybuju, že celou sérii přečtu. Obrovským plus pro mě je, že je psaná z pohledu více postav, trochu mě nudí když je kniha psaná jen z pohledu jednoho člověka. Za mě super
Fakt jsem doufala, že to bude lepší než první díl, ne. Bylo to mnohem horší. V prvním díle se mi podařilo si v sugerovst, že Grace nec není 33. V druhém už mi to prostě nešlo a jestli mi něco vadí, tak ženská ve 33 letech s mentálním rozpoložením ženské o 10 let mladší. Alev tak hlavně, že se během předehry zvládne 5x udělat a při sexu ještě 10x. To mi přijde přitažené za vlasy. Nicméně jsem to dočetla jen kvůli Jackovi, kterej mi byl sympatickej. A další díl si opravdu veeeeelmi rozmyslim.
Ze všech příběhů série mi Caroline seděla nejmíň... Na muj vkus všechno hrozně protahuje, hřebec a samec byli top... V tohle díle se mi nejvíc líbilo poděkování a poslední slova o tom, že Edward Cullen byl ve 107 letech stále panic :D pro mě to totiž byla taky jedna z nejsilnějších částí Twilight :D
(SPOILER) No, tak to teda docela bída. Na jednu stranu dobrý, že jsem si na dovolený nemusela kupovat další knížku, protože tuhle jsem četla s utrpením na celou řadu "sezení". Start se mi celkem zamlouval dokud mi paní spisovatelka nevnukla pocit, že je úplně mimo.... byla někdy na horské dráze? chtěla bych vidět jak na ní někdo bude ženě rejdit v rozkroku, když ty moderní (a že v las vegas asi nemají staré ruské šunky) mají mezi nohama bezpečnostní prvky? notabene když funguje odstředitvá síla? jsem zvyklá na bizáry s erotických románů, ale tohle mě úplně usadilo. Detaily, detaily... oblečení taky zcela nevhodné na takovou akci atd atd atd... a to nebylo jen tohle, těch situací tam jednoduše bylo tolik, že jsem z toho byla úplně otrávená.
Lepší než první díl. Vtipnější, uvěřitelnější. Ale stále mi to připomíná deníček puberťačky, která si vysní příběh. No velké plus bylo, že to nebylo její poprvé a její první orgasmus nebyl odfláknutej jako v prvním díle... (Možná chyba překladu, nevím)
Pojmu to stručně: ta knížka není špatná, dobře se čte a je to oddychovka. Ovšem je důležité počítat s tím, že ačkoli to má být příběh cca 24 leté ženy, je to spíš jako zveřejnění deníčku 16 leté puberťačky, která popisuje svůj příběh o svém vysněném princi a maluje si tam srdíčka. O erotiku se to ani neotřelo mimochodem.
(SPOILER) Ta knížka jako celek je skvělá, mrzí mě, že příběh Apexe a vlkana neměl konec, trochu jsem nepobrala v začátku to množství reklam (jako proč to aspoň nerozložila do celé knihy) no a nakonec bych poslední díly vyjmula ze sekce erotika. Autorka ubírá a ubírá... I přesto jsou knihy ale skvělé a nikdy nelituji investice. Kéž by baronet rychleji tvořil překlady, Ward totiž nejsem absolutně schopná číst v originále. Chválím epilog, chválím, že konec byl obsáhlejší než jedna stránka. Někdy mám i Ward pocit, že jí ty knihy někdo nuceně zkracuje...
Skvělá knížka! Jedním dechem... Přišla mi vlastně krátká, přitom se tam tolik stalo. Akorát teda teď jsem zjistila, že Valgira jsem měla číst teď a já ho četla jako prvního... Nu nevadí, mám ho v živé paměti ač jsem v pokušení ho přečíst znovu. Je to opravdu skvělé počtení!