Lucka385

Pro mě naprosto perfektní kniha. Napínavé, lehce stísňující, lehké mrazení, vše co od takové knihy očekávám. Přečetla jsem za jeden den, nešlo se odtrhnout.

Velice napínavý thriller, občas mě až zamrazilo. Příběh je strhující a rozhodně Vás vtáhne do děje.

Jako že romantiku a červenou knihovnu moc nemusím, ale tato kniha mě úplně dostala, stejně jako její pokračování a pár dalších knih od této spisovatelky. Viděla jsem i film a obojí je moje oblíbené.

Mám ráda thrillery a tento je jeden z mých oblíbených. Napínavé od začátku až dokonce.

Tak mám dočtený i tento druhý díl a musím říct, že se mi Hypnotizér (první díl) líbil rozhodně víc. Chvilku mi trvalo, než jsem se pořádně začetla. I když chápu, že se na úvod musí v některých knihách ledacos vysvětlit, aby čtenář pak pochopil význam a děj nastalých situací. Pro mě byl ale přesto začátek knihy poněkud táhlý. Příběh se naplno rozjel po čtvrtce knihy a pak to jen letělo. Posledních cca 200 stran jsem přečetla jako celek, od toho se už opravdu nedalo odejít. Joona je sympaťák, oblíbila jsem si ho, ale je fakt, že je občas až moc geniální. Každopádně se těším na další díl a opravdu velice doufám, že bude ještě lepší než ten první.

Skvělé, skvělé, skvělé!!! Pokud je skutečně Hypnotizér nejslabší Keplerovkou, tak jsem opravdu velice zvědavá na další díly. Napínavý detektivní thriller, který má děj a spád, je napínavý od začátku až do úplného konce. Nepřišlo mi to ani utahané, ani zmatené a styl psaní naprosto normální, žádné zbytečné přeskakování od osoby a děje někam úplně jinam. Samozřejmě spisovatel musí nechat čtenáře v napětí, nemůže vše vypsat na jeden zátah, ale kapitoly jsou dlouhé tak akorát. Co se týče cca 100 stránkového přeskoku do minulosti Erika, já jsem naprosto spokojená. Konečně se vysvětlila Erikova minulost a spoustu otázek s ní. Podle mě je Hypnotizér skvělá kniha a osobně docela nechápu její nízké hodnocení.

Skvěle napsaná detektivka, styl mi naprosto sedl. Vynikající příběh, skvělá zápletka a zpětné vyprávění o únosu Archieo tomu dodalo šmrnc. Vzhledem k tomu, že je tu to psané jako 1. ze série budu doufat, že spisovatelka vydá brzy další příběh.

Je to moje první seznámení se spisovatelkou a musím říct, že dobré. Kniha se mi velice líbila a i přes svou obsáhlost je zajímavá, má spád, žádné nudné pasáže.......určitě si přečtu i zbývající příběhy Vražd v Midsomeru.

Příběh, který mě opravdu chytil za srdce.......... Nemám k tomu co více dodat.

Skvělá, perfektní kniha, která má děj od začátku až do konce. Na každé stránce této knihy se něco dělo, každá věta mě nutila číst dál a dál a samotný konec??? Wow...... to jsem nečekala. Co víc dodat.........?

Knihu jsem si vybrala dle zajímavého názvu a velmi zajímavé anotace.A udělala jsem dobře. Jedná se o velice silný a poutavý příběh, který jsem dokázala opustit až s koncem knihy. Je to příběh naprosto uvěřitelný a tím pádem i smutný. Bohužel i ve skutečnosti se takové věci dějí...... a ne každý příběh skončí jako tento. Bohudík či bohužel??????

Je opravdu až neuvěřitelné, že kniha nebo spíš příběh, pochází z dnešní doby. Není to tak dávno, co se slavil rok 2000 a právě kolem tohoto roku, se odvíjí příběh a útěk, z muslimské země, z Alžírska. A co je na tom nejhorší? Že příběh, který je v knize popsán, se ve skutečnosti děje ještě i dnes o 15 let později. Ženy se unáší, znásilňují, ponižují, trestají za banality.........a to nemluvím o teroristech a útocích, které začínají postihovat Evropu.
Tato kniha ve mě vyvolala opravdu velké emoce - smutek, lítost a upřímně i pohrdání nad mentalitou a myšlením tamějších lidí.

Kniha se mi velice líbila. Není moc složitá, je to spíše taková napínavější oddychovka. Kniha má děj i spád a pokaždé, když jsem knihu musela odložit jsem se těšila, až budu číst zase dál.

Další, v pořadí již třetí, skvěle napsaný thriller. Ani nemám slov......
Pokaždé, když jsem si přečetla, jak zemřela další oběť, musela jsem knihu na chvilku odložit a vstřebat to. Je opravdu až neuvěřitelné, kam mysl nebo spíše představivost Chrise Cartera může zajít. Ač mám z jeho příběhů občas husí kůži, jsou to ty nejlepší knihy v tomto žánru, co jsem kdy četla. Už teď se těším na 4. díl Sochař smrti.

Tento druhý díl Katovy dcery se mi líbil více než ten první. Příběh z katovského prostředí a k tomu záhada Templářského pokladu. Těším se na třetí díl.

Knihu jsem přečetla již podruhé a moc ráda se k ní znovu vrátím. Knihy od J.F. jsou napínavé a skutečně plné příběhu. Tato se v ničem nevymyká.

Zajímavá kniha........Jak člověk dokáže s jiným manipulovat......Velice dobře promyšlené.........
Kniha, místy docela zdlouhavá a některé myšlenky rozvité až na dvě stránky, byla velice poutavá a jak jsem již psala, zajímavá. Přesto, že bych jí s ledovým klidem ubrala aspoň sto stránek jsem ráda, že jsem na ni natrefila.
Druhá část knihy mě bavila podstatně více než první. A závěr? Jak se říká :,,Na každého jednou dojde".

Další skvělá knížka od T.G., která se četla v podstatě sama :-). Až mě mrzí, že knížky nemají více stránek. Takto mám za dva-tři dny dočteno a čekám na další. Teď mi nezbývá než doufat, že co nejdříve T.G. vydá další skvělý thriller s Jane Rizzoliovou.

Skvělé, skvělé a prostě skvělé. Od první stránky zajímavé, čtivé a napínavé. Zbožňuji Jane Rizzoliovou a těším se na další její příběh, který si přečtu.

Další skvělá detektivka od T.G. a moc se těším na další. Je to skvělá spisovatelka, každý její příběh je plný neopakujících se detailů.