lucka4 komentáře u knih
PERFEKTNÍ!!!!
nemám co dodat děj byl prostě super a jak to skončilo...těším se na 2 díl :3
Obálka mě velmi zaujala za tu mají všech 5 hvězd, ale postupně jak se děj rozvíjel mi některé kapitoly přišly zbytečné jakoby tam ani nemusely být...ale kdyby byl druhý díl okamžitě čtu! :)
Nejdřív jsem si nebyla jistá jestli to budu vůbec číst, protože mě vůbec nenapadlo o čem by to mohlo být..ale asi na 20 stránce jsem se do toho začetla a už mě to nepustilo..vřele doporučuji :-)
Panebože!! :33
Už od začátku mě kniha velice zaujala, s počtem přečtených stran jsem se víc a víc těšila až se Raven s Alexandrem dají do hromady....ale ten konec :O no už se nemůžu dočkat 2.dílu :)) hned si ho jdu objednat ;)
Prostě bomba kniha..!! Doufám že Calla a Shay budou spolu :3 a už se nemůžu dočkat až si přečtu pokračování :)
No sem hodně zvědavá co bude na nové planetě ;) ale taky doufám že Amy bude konečně se Synem :))
Moc jsme se na ni těšila ale když jsem ji konečně měla strašně mě zklamala :(
Byla to BOMBA, opět jsem se začetla do starých časů kdy Will podnikal s Haltem daleké výpravy. Maddie se mi strašně zalíbila a tento díl splnil mé očekávání jen doufám že J. Flanagan napíše ještě další díl i když to není jisté..
zaujali mě hlavní postavy i přístup mezi upíry a lidmi proto se tato kniha řadí mezi mé oblíbené
Nejlepší kniha jakou sem v poslední době četla už se nemůžu dočkat druhého dílu :)