LucKys komentáře u knih
začátkem jsem se prokousávala a nutila do čtení. Pak vás to ale strhne
čtivé, napínavé, trochu romantiky a opravdu je spousta věcí jinak, než čekáte ...
pro mne zatím nejslabší/nejnudnější kniha této autorky - ve zkratce - nevěřím ti, nenávidím tě, stejně se s tebou vyspím at chceš nebo ne, odjíždím, přijíždím, nevěřím ti, nenávidím tě ...
Daphne du Maurier nikdy nezklame. Ve všech knihách má jakési zvláštní napětí, tajemství i tajemno, které vás nutí číst dál a dál
taková zvláštní kniha - pořád ji musíte číst dál, protože čekáte, že se něco stane, a ono nic. Na to, že je o ničem, se četla sama
Jedna z nejlepších knih, hlavně pokud zažíváte něco podobného v práci
Pro mne nejslabší, ale přesto čtivý díl. Některé "scény" bych klidně vynechala, něco mi přišlo až moc roztahané a konec naopak rychlý. Na pár stránkách vše vyřešeno. Jako by si spisovatelka oddychla, že už má konečně hotový předepsaný počet stránek a rychle vše ukončila. I tak se těsím na pátý díl.
pro všechny, kdo milují naložené sýry, ale i jiné pochutiny
Kniha pro mládež, napsaná tak poutavě, že vtáhne do děje nejednoho dospěláka. Ani jsem si neuvědomila, že čtu fantasy :)
Kniha přečtená jedním dechem. Pro mne v ní ale bylo něco zvláštního - nevzbuzovala ve mě žádné pocity vzteku, beznaděje, strachu jako jiné podobné knihy. Doporučuji
Krásná knížka, která mne vrátila do dětský let. Bohužel, máme ji v knihovně půl roku a zatím si ji nepůjčilo žádné dítě :o)