luksky komentáře u knih
Příběhy a dobrodružství Roberta Langdona mám hodně rád a těšil sem se na další příběh..ne že bych byl zklamán, ale moc hesel a šifer v příběhu není a hlavní zakončení ,na které jsem z napětím a nadšením očekával, ve mně moc nadšení nevyvolalo...ale jen menší zklamání, i tak dávám 5*z šesti :-)
Kniha čtena v obrazovém vydání, takže více sbléžily obrazy s příběhem.... příběhem, který byl naprosto senzační, dobře se četl, pořád se něco dělo, paráda
Obsahuje spoiler: Trošku jiný příběh, kde se autor hodně zabýva přistěhovaleckými problémy a todle téma moc já nemusím, stačí mi to v tv..takže trošku zklamání o tom číst ve volnu a při odreagování. Hm, ale konec..tak mohl by se podívat k nám do vlasti :-)
Asi jsem čekal více :-( Jako není to špatná kniha...ale nic extra..zamotaný a ničim nezajimavý střed a pak náhle konec..
Hodně milé překvapení :-) Četl sem to s představou amerického béčkového filmu, na který bych zašel se odreagovat do kina :-) Asi na tento příběh brzy zapomenu ale mě se to líbilo :-)
Uf...tak je konec...a je to vůbec konec? Ano, konec cesty, ale o cíli jsme se až tak moc nedozvěděli. Série mě bavila, někdy víc, někdy míň. Poslední kniha se četla dobře, jen jsem zklamán s rozloučením některých postav, nevím, tohle se mohlo trošku jinak a ten závěr...čekal jsem více, ale zase když se nad tím člověk zamyslí... :-)
Předehra k Velkému finále? Příběh Suzannah zdlouhavý, vysvětlení pár zajímavostí, které si už čtenář vysvětlil předem sám.. mně se líbil hlavně příběh Rolanda.. :-) Tak jdeme na finále :-)
Tak baseball nemusím...ze začátku jsme se ztrácel, ale pak sem vynechal nějaké ty basebollícké pravidla, stačilo chápat ty nejduležitější a bylo to fajn :-)
Kniha psaná naopak...měl sem z toho pochyby...ze začátku jsem se trošku ztrácel..ale pak to vše dávalo smysl a rozuzlení bylo fajn, mě se to lbilo.
Paráda. Po předchozím díle Čaroděj a sklo jsem si musel dát pauzu ze strachu ještě horšího dílu, ale jsem hodně mile překvapen. Četlo se mi to parádně, parádní příběh, různá odhalení zápletek atd-- a jelkož sem čelt Prokletí Salemu...:-) Již se těším na Zpěv:-)
Začátek se rozvíjel dobře, trošku sem se ztrácel mezi těmi všemi postavami, ale vypadalo to nadějně...střed knihy zaváněl až hororovými ambicemi, ale ten konec, uff, hodně špatné :-(
Tato kniha se četla velmi dobře, měl sem strach, že když sem loni viděl film, že mě kniha nebude bavit, ano věděl sem jak to dopadne, ale stejně to bylo fajn.
Zatím nejslabší kniha v sérii, zbtečně zdlouhavá s místy, kde se vůůbec nic nedělo..a konec..mám z toho akorát větší zmatek (jasně, asi se vše dál vysvětlí)