Luky110812 komentáře u knih
Předčítáno. Pěkná kniha pohádek a historie z Jeseníků. Nejlepší se synovi zdála ta o drakovi, co jedl brambory.
Syn přečetl sám. Začalo to komiksem a vznikla láska veliká. Příběh Dostihy se mu líbil nejvíce. Sám dodává, že kniha je velice pěkná celá.
Předčítáno. Básně syna moc nezajímají. Ale našlo se pár zajímavých básní.
Syn přečetl sám. Nejlepší příběh Posel špatných zpráv.
Syn pouze prohlížel obrázky. Výborné na seznámení se s ozdobnou kovovýrobou.
Předčítáno. Pohádky z Orlických hor jsou prostě dobré a nezklamou.
Syn si četl sám. Líbí se mi :) a jsou to krátké příběhy. Ne že jich je málo, naopak je jich hodně a vysvětluje všechny případy a chytá zloděje.
V této knize jsou 2 komiksové příběhy, které četl syn sám a pak příběhy vánoční, které jsem četla já. Kombinace příběhu a komiksu syna nadchla, poněvadž to vyžadovalo spolupráci v četbě.
Já osobně znám knihu z dětství a moc ráda jsem se k ní po letech se synem vrátila.
Syn četl sám - super pomůcka pro děti, co nechtějí dějiny z učebnic. Můj syn si moc pochvaloval a bavila ho. Jenže nešlo o dějiny Orlických hor, tak proto jen 3 hvězdy. Uvidíme, jak se mu budou líbit ty.
Syn četl sám. Byl nadšený, že si mohl přečíst chybějící díly, co neznal. Ale zkrátka čtyřlístek komiks bohužel zastínil. Přesto se mu velice líbil.
Syn přečetl sám. Opět super komiksová kniha.
Syn si sám přečetl. Přišel mu slabší než ostatní, přesto se dobře bavil.
Syn sám četl. Za něj nejlepší část je s obry v začátku.
Syn četl sám. Simpsonovi jsou prostě bezkonkurenční. Rozhodně vede Bart a jeho rošťárny.