LukyK

Tak tohle byla naprostá pecka! Výborně napsaná kronika doby. Naprosto plasticky popsané poslední dny války a přitom thriller s detektivní zápletkou. Tahle kniha by zasloužila zfilmovat: malá miniserie z produkce HBO by z téhle atmosférické knihy udělala celosvětový trhák!

Už je to dlouho, ale pamatuju si, že se to moc dobře čte a že je to spíše populárně naučná kniha, ale skvěle přibližující dobu KIV.

Já mám tyhle sarkastický týpky rád, takže za mě naprostá pecka a suprová oddechovka. Podobné hrdiny má i DeMille.

Nádherný mnohavrstevnatý román, který jsem, obávám se, ještě ve všech jeho rovinách nepochopil.
Ale jde to číst i pouze jako detektivku a otravné filosofické vsuvky přeskakovat 8-)
Výborně zpracované jako audio!

Nádherná útlá knížečka, kterou doporučuji každému, kdo se zajímá o husitství nebo jen o středověk. Jako byste v té Praze byli!

Už je to dávno, ale dodnes si pamatuju to zklamání.
Všeho je tam přespříliš a scházelo jen to UFO...

Zajímavá záležitost, která určitě nesedne každému. Ale styl má autor skutečně originální, je to takové překotné vyprávění...

Jedna z nejlepších historických knih co jsem kdy četl! Je to velmi čtivé a dává mi to odpovědi na otázky ohledně historického vývoje, které jsem si kladl

Výborná myšlenka, výborné zpracování! Trocha historie a trocha romantiky nikoho nezabije. Netušil jsem, že King dokáže taky psát jinak

Výborný vhled do života středověkých lidí od našich předních medievalistů