lumul

ze začátku jsem si říkala, že to bude moc pro děti, ale ve finále jsem se pobavila. Každý kdo měl někdy v životě psa si většinu situací konečně dokáže představit i z druhé strany. A hodně se tím vysvětlí :)

ne, ne, ne. dala jsem celkem 78 stránek. Ze začátku to vypadalo celkem slibně, pak si v každé druhé větě začali říkat lásko sem, lásko tam, , možná tam pak došlo k nějakému vývoji, ale na mě to bylo umělý, přeslazený, nudný, na sílu. Nedočtu.

mám Wallandera ráda, ale z nějakýho důvodu mi tady přišlo těch postav fakt strašně moc a ztrácela jsem se.

Chm. Porno pro ženský, který říkají, že dívat se na něj je úchylný :D :D stejně jako padesát odstínů čehokoli. Ale jo, tak číst o tom je přece takový intelektuální :D

asi to není špatná knížka, jen mě nějak nebavila...

Pribeh,ktery se klidně mohl stat,jen za mě se mohl o třetinu zkratit,asi zbytecne natahovany

Možná by to nebyla taková nuda,kdybych četla předchozí díly :/

nejdřív jsem myslela, že se budu v ději ztrácet, ale po pár kapitolách to přešlo a úplně mě pohltilo. Konec byl překvapivý jen částečně, ale psáno od začátku by vlastně bylo "o ničem". Touhle cestou super (y)

četla jsem dlouho. děj dobrý, ale strašně moc jmen, chvílema jsem se ztrácela :(

Kinga mám hodně ráda, ale tenhle typ příběhu se mi fakt nelíbí - nedočetla jsem :/