Luňajda Luňajda komentáře u knih

Pán much Pán much William Golding

Určitě kvalitní a zajímavá kniha, spousta námětů k zamyšlení, jsem ráda, že jsem si tuto "klasiku" přečetla a mohla si tak udělat vlastní názor. Celkově se mi to ale nečetlo moc dobře a místy mě až nudilo....

25.08.2024 3 z 5

Beton, kosti a sny Beton, kosti a sny Pavel Renčín

Renčínovy knihy Vězněná a Klub vrahů mě opravdu zaujaly, totéž ale nemohu říct o sborníku povídek Beton, kosti a sny. Pár povídek bylo fajn (za mě třeba Skokani nebo Balada krve), ale celkově to prostě nebyl můj šálek kávy, někdy jsem se do čtení musela až nutit.

19.08.2024 2 z 5

Zasloužíš si smrt! Zasloužíš si smrt! Zdenka Hamerová

Čtivě napsáno, konec nečekaný, za mě slušná detektivka.

19.07.2024 4 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

můj šálek kávy to nebyl, ale to samozřejmě neznamená , že je kniha špatná

05.07.2024 3 z 5

Bílá tma Bílá tma Zdenka Hamerová

souhlasím s komentáři předešlými, jednoduché ženské čtení , ale tím rozhodně nechci říci, že špatné, oddechovka když chcete prostě vypnout

05.07.2024 3 z 5

Čachtická paní I. Čachtická paní I. Jožo Nižnánsky

výborná kniha, která rozhodně stojí za přečtení

24.03.2024 5 z 5

Pohádky Českého středohoří Pohádky Českého středohoří Dan Černý

Skvělé čtení a vůbec ne jen pro děti. Krásné pohádkové příběhy z mého milovaného rodného kraje.

26.02.2024 5 z 5

Až na ten konec dobrý Až na ten konec dobrý Pavel Tomeš

Místy opravdu vtipné, ale často také zdlouhavé. Nenáročné čtení, taková oddechovka.

17.02.2024 2 z 5

Zeptej se ďábla Zeptej se ďábla Michal Vrba

Tato kniha se mi moc líbila, odehrává se v místech kde žiji a autorem jsou dokonale vykreslené. Ubírám jednu hvězdičku za ten konec, to jsem úplně nepobrala, ale jinak opravdu skvělé čtení.

17.02.2024 4 z 5

Černooké Zuzany Černooké Zuzany Julia Heaberlin

četla jsem už před pár lety, nebylo to špatné čtení, ale po pár letech už si vlastně nevybavuji, o čem to vlastně bylo...

05.07.2024 2 z 5

Platina Platina Zdeněk Hanka

Zajímavé, věrohodné, donutí vás k zamyšlení nad životem....bylo tam pár "nudných" okamžiků, ale vcelku hodnotím velmi pozitivně.

05.07.2024 4 z 5

V temnotách V temnotách Martin Stručovský

Pár slabších míst tam bylo, jak už tu někde bylo zmíněno - občas jsem měla dost neustálého vyznávání lásky mezi Matějem a Pavlou, ale celkově mě kniha bavila, dobře se četla a rozhodně hodnotím kladně.

12.06.2024 4 z 5

Hořký měsíc Hořký měsíc Pascal Bruckner

Moc dobrá kniha a v tomto případě mohu říct, že minimálně stejně dobrý je i film, možná dokonce lepší. Zkrátka láska a nenávist jdou spolu ruku v ruce...

17.02.2024 4 z 5