Lusik88 Lusik88 komentáře u knih

Rozum a cit Rozum a cit Jane Austen

Víc než polovinu knihy jsem se nudila. Pýše a předsudku se prostě vyrovná málokterá kniha. I přes to musím ocenit kouzelnou atmosféru, kterou Jane Austenová dokázala vykreslit.

24.03.2013 3 z 5

Okřídlená duše Okřídlená duše Amanda Stevens

Knihu jsem otevřela, když jsem si chtěla ukrátit 20min času s tím, že zkusím pár stránek. Za několik hodin později jsem ji dočetla. Absolutně mě dostala!!

10.03.2013 5 z 5

Anna Elliotová Anna Elliotová Jane Austen

Jane Austenová nezklamala! Prvních pár stránek bylo trochu zdlouhavých, ale postupně jsem se mohla těšit příjemnému napětí a konec mne opět uchvátil.

05.03.2013 5 z 5

Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Tato kniha patří k mým nejoblíbenějším, je úžasně čtivá, děj svižně ubíhá. Kouzelné atmosféře a především postavám nelze odolat. Je to jedna z mála, kdy dočtete a s blaženým úsměvem se rozplýváte.
Nikdy jsem nevěřila, že je možné zamilovat se do literární postavy - pan Darcy nemá ani dnes konkurenci.

28.02.2013 5 z 5

Miláček Miláček Guy de Maupassant

naturalistické a pesimistické romány nebudou mým šálkem kávy, tato kniha se mi moc nelíbila

26.02.2013 2 z 5

Trénink paměti a koncentrace Trénink paměti a koncentrace Roland R. Geisselhart

Kniha obsahuje velice užitečné rady, které jsem při studiu i v běžném životě několikrát využila

26.02.2013 5 z 5

Smršť Smršť Johan Theorin

Velice napínavá a čtivá kniha. Nechybí napětí, překvapení a ani očekávané mrazení v zádech

25.02.2013 4 z 5

Upírské příběhy Upírské příběhy Arthur Conan Doyle

První příběh by mě odradil, ale zbývající jsem přečetla jedním dechem

08.01.2013 5 z 5

Lituji, minuli jsme přistávací dráhu Lituji, minuli jsme přistávací dráhu Antje Blinda

Velmi zábavné čtení! Pokud ještě někdy poletím, bude tato kniha nezbytnou součástí mého příručního zavazadla.

27.12.2012 5 z 5