Lusik88 Lusik88 komentáře u knih

Nikdy nedělej kompromis aneb Vyjednávej tak, jako by ti šlo o život Nikdy nedělej kompromis aneb Vyjednávej tak, jako by ti šlo o život Christopher Voss

Vynikající! Mohlo by se zdát, že to je zase jedna z těch pro "úspěšný business" - není tomu tak! Je pro každého a pro mne má spíš motivační význam. Patřím mezi lidi, co nesnáší konflikt a pro které slovo "NE" je, teda spíš bylo, silně zdrcující. Je fajn se dozvědět, že to není zas až taková tragédie :)

12.08.2016 5 z 5

Bůh chodí po světě vždycky inkognito Bůh chodí po světě vždycky inkognito Laurent Gounelle

Další úžasná knížka od Gounella! Motivace, příběh a krásná atmosféra. Hlavní myšlenky jsem nalezla i v knize Nikdy nedělej kompromis aneb... (autor Chris Voss), akorát víc "prakticky" vyložené - také zajímavá

11.08.2016 5 z 5

Muž, který chtěl být šťastný Muž, který chtěl být šťastný Laurent Gounelle

Úžasná, neuvěřitelně motivační!!! ,,Náhodu" výběru této knihy beru jako znamení...

17.06.2016 5 z 5

Pravda o mém muži Pravda o mém muži Halina Pawlowská

Knížku mám už delší dobu, ale nechtělo se mi do ní. Tuhle nebylo doma nic ke čtení, tak jsem po ní sáhla. Ani Olesa, ani Daník mi povahou blízcí nejsou. Na začátku jsem si říkala, že se mi zase nějaká umělkyně bude snažit cpát, že nevěra je vlastně úplně přirozená. ALE! Nakonec mě strhl příběh velké, něžné lásky. Za jeden den přečtené a konec oplakaný :)

30.05.2016 3 z 5

Muž, který sázel stromy Muž, který sázel stromy Jean Giono

Moc milý a inspirativní příběh :) víc takových! Ráno u kávy jsem navrhla zasadit doubek na zahrádce...

27.05.2016 5 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Taková oddechovka, nejvtipnější byl začátek. Nevím, zda koupit pokračování...

13.05.2016 3 z 5

Inferno Inferno Dan Brown

Opět váhám mezi 5 a 4 hvězdičkami. Nad Šifru není, ale zato má Inferno vcelku spád a pro mne zcela nečekané rozuzlení na konci, takže dávám 4,5 hvězdičky!

29.04.2016 4 z 5

Analfabetka, která uměla počítat Analfabetka, která uměla počítat Jonas Jonasson

O něco slabší než Stařík, avšak bylo milé setrvat v této společnosti :)

13.03.2016 4 z 5

Nejlepší!!!! Velice milý a zábavný příběh s nečekaným vývojem :)

20.01.2016 5 z 5

Jak mi Starbucks zachránil život Jak mi Starbucks zachránil život Michael Gates Gill

První knížka, kterou nelze dočíst :(

14.01.2016

Anna krví oděná Anna krví oděná Kendare Blake

Velice zajímavá knížka! Konečně něco nového v téhle oblasti, myslím, že už dost bylo upírů a vlkodlaků tisíckrát jinak. Děj je živý a vtáhl mne na dlouhé hodiny. Těším se na další díl

17.05.2014 5 z 5

Prorok Prorok Amanda Stevens

Tento díl je důstojným zakončením celé trilogie, avšak se nemohu zbavit dojmu, že první dva díly byly lepší. Na můj vkus se to místy trochu vleklo a postrádala jsem větší "napětí" mezi Amélií a Devlinem.

03.05.2014 4 z 5

Život bez hranic Život bez hranic Nick Vujicic

Úžasná knížka! První čtvrtinu jsem probrečela. Přemýšlela jsem tedy, zda je tato kniha opravdu motivační - a JE!!! Beru do ruky zvýrazňovač a některé pasáže si podtrhnu! A začnu slovy: "Nový den, nová příležitost!"

14.04.2014 5 z 5

Království Království Amanda Stevens

Často se mi stává, že mne první díl série nadchne, ale v pokračování příběh upadá, až jsem nakonec zklamaná - to však není tento případ! Tato kniha je, stejně jako první díl, vydařená a okouzlující.

07.03.2014 5 z 5

Křídla Křídla Aprilynne Pike

Další alternativa Twilightu, ovšem hodně nepovedená

11.08.2013

Muka Muka Lauren Kate

Tento díl mne neskutečně nudil, je nejslabší z celé série

20.07.2013 1 z 5

Plukovníkovi nemá kdo psát Plukovníkovi nemá kdo psát Gabriel García Márquez

Typický Márquez, atmosféra jeho knih mne fascinuje

20.07.2013 3 z 5

Čtyři muži na vodě aneb Opilé banány se vracejí Čtyři muži na vodě aneb Opilé banány se vracejí Petr Šabach

Zatím nejslabší, co jsem od Šabacha četla, Opilé banány jsou nesrovnatelně lepší

20.07.2013 2 z 5

Takhle to končí Takhle to končí Kathleen MacMahon

Kniha se chvílemi vleče a občas je příliš popisná, ale takový závěr bych nikdy nečekala. Rozhodně nedoporučuji číst v období těžšího citového rozpoložení. Poslední stránky mne bolestně zasáhly (mimochodem, byly napsány moc krásně).

19.07.2013 3 z 5

Opatství Northanger Opatství Northanger Jane Austen