LusSyNDA komentáře u knih
Tak tohle jestli někdy někdo zfilmuje, tak to bude dvouhodinový porno. Nezlobte se na mě, ale v knize nebylo nic jiného než jenom sex. Každý tam s každým spal, všichni se navzájem podváděli a nikomu to nevadilo tak se podváděli zvesela dál. To je fakt ukázka normálního života? To je hnus. Abych nebyla jen negativní, tak kniha byla nadmíru čtivá, asi proto má tolik procent. Sama davám 3 hvězdy, za to jak příběh rychle utíkal. Ale chudák Marta, opravdu, autor ji tak zhanil, jak kdyby byla úplně blbá. Za to chlapy jsou jedničky a nemají chybu. Nechápu, jak se tahle kniha může líbit tolika lidem.
Skvělá kniha! Napínavé od začátku až do konce. Celá kniha obsahuje snad jen 4 dny života Willa, Sáry a Faight - postupně se mění kapitoly a čas je popisován z různých úhlů pohledů těchto postav. Těším se na další díl série s Willem Trentem, Karin je výborná v tom co dělá.
Velmi napínavá kniha! Dokonale mě děj zmátl a nevěděla jsem co je pravda a co lež.
Wow! Všemu jsem věřila a všechno jsem to hltala jedním dechem. Opravdu smekám před C.H. co vše dokáže napsat.
Kniha mě příliš neoslovila. Po rozluštění toho, kdo a proč zabíjel, jsem si stejně pořád říkala "proč?"... V knize bylo až moc postac, které mi dělalo problém si zapamatovat, kdo je kdo. Hlavně mi vadili příliš časté pasáže o ničem, prostě jen popis nějaké činnosti, která pro příběh nebyla vůbec důležitá.
Neříkám, že se mi kniha nelíbila, myšlenka příběhu je opravdu zajímavá. Jen mi to čtení přišlo zbytečně dlouhé. Několik dějových linek, některé z nich bez zakončení (Faraday??, Grayson- proč???). A upřímně musím říct, že konec mě nenavnadil k tomu, přečíst si další díl (i když nic jiného než přečíst si další díl z konce nevyplynulo).
Moc se mi naopak líbila část o Citře a jejím způsobu kosení.
Dojemně sepsaný příběh. Ze začátku mi trvalo se začíšt a zorientovat se v tom kdo je kdo a kdo ke komu patří,ale jakmile se kapitoli vsech 3 Žen spojili už jsem se od knihy nedokázala odtrhnout. Moc pěkně napsaná kniha.
Nádherná kniha. Bavil mě příběh o všech 3 sestrách. Těšila jsem se, až se zase ponořím do jejich "životů". Lyn, Cat a Gamma jsou všechny 3 super. Líbilo se mi i jak lide po celý jejich život na ně mají svoje vzpomínky
Tak tato kniha je parádní. Směju se ráda a u téhle knihy to ani jinak nešlo. Chybí pouze nějaká dojemná scéna, která čtenáře dožene k slzám. Jinak má kniha všechno! Knihu budu půjčovat, aby udělala další lidi šťastné a vykouzlila úsměv na tváři :-) děkuji
Kniha, od které se nedá odtrhnout! I když je toho vydání tlusté, vazba knihy se dobře držela v rukou ani nebyla těžká :-) příběh je přenádherný, četla jsem uz jednou a teď po několika letech si příběh znovu oživila.
Krátké kapitoly končící vždy tak zajímavou informací, že si člověk začne číst další kapitolu. Jenže takto to jde stále dokola, nejde přestat číst! Kapitoly z minulosti (Rys a Pandem), u nich se nedalo přestat číst už vůbec. Velmi napínavý příběh, konec trochu zvláštní, ale proč by ne. Kniha byla parádní, na její tloušťku jsem ji přečetla velmi rychle
Opravdu děsivé svědectví, bez přidanych "omáček" kolem. Styl knihy je otázka a k ní jasná odpověď - žádné odbočování od tématu. Libila se mi taktéž přemluva Simone Veilové. A konečná kapitola "Holocaust..." - opravdu pěkné stručné shrnutí celého válečného období.
Od Colleen clovek ceka romantiku pri ktere se potutelne usmiva. To presne jsem dostala. Prvni dil "Nami to konci" je za me ma nejoblibenejsi kniha od Colleen. Jsem moc rada, ze v druhem dile dostala Lily s Atlasem sanci se do sebe znovu zamilovat. Takto nejak si predstavuji happy end :-)
Kniha mě fakt bavila a chtěla jsem číst dál a dál a prolamovat další a další tajemství. Chybělo mi asi 10 stran do konce a říkám si "však to se nemůže stihnout všechno vyřešit" a taky že ne. Mrzí mě, že se to vlastně ukončilo hrozně rychle, mám plno nezodpovězených otázek. Kapitoly se záchranáři mi přišly navíc - nijak to za mě nesouviselo se zbytkem knihy. Čtení to bylo fakt chytlavé, ale ten otevřený a nedoreseny konec mě docela naštval. A taky chci upozornit na obal knihy, který je po prvním přečtení dost poničený (otevíráním knihy v záhybech)
Collen jako vždy nezklamala. Četlo se moc hezky. Není to "top" kniha od autorky, ale i přesto se mi děj líbil
Mně to teda moc nenadchlo. Viktor byl úplný světec, pochybuji že takový nervy s holkou by nějaký kluk měl :-D ano, chápu, je to jen kniha, ale stejně mi to přišlo moc to Viktora chování. Ale četlo se to dobře. Molly mi však hodně lezla krkem.
Pěkné. Není to sice dechberoucí příběh, který by vás nenechal spát, ale zápletka a rozuzlení celého příběhu se mi líbilo.
Další krásná kniha od Colleen. Příběh matky a dcery. Morgan a Clary. Obě linky se mi moc libili.
Krása. Všechno se uzavřelo, psí poslání, cesta a teď i slib. Moc se mo kniha líbila. Mám teď větší nutkání mazlit se se svými pejsky.
Pod touto šílenou obálkou, která mě nutila knihu odkládat více než rok, se skrýval moc poutavý a napínavý příběh! Nějaké části (především konečná část) byly lehce domyslitelne, naopak pravý důvod ztráty paměti bych nikdy neuhádla. Téma "DID" jsem neznala, jsem ráda, že mi jej autorka ve své knize nastínila.