m_martina m_martina komentáře u knih

Restaurant na konci vesmíru Restaurant na konci vesmíru Douglas Adams

Občas si ráda přečtu něco humorného a první díl se mi líbil. Pokračování je bohužel o něco slabší, ale i tak to bylo docela dobré čtení. Dávám čtyři hvězdy.

04.12.2022 4 z 5

Zdislava a ztracená relikvie Zdislava a ztracená relikvie Vlastimil Vondruška

Knihy pana Vondrušky jsou tak příjemně oddechové. Líbila se mi také tato se Zdislavou a ztracenou relikvií. Hezké čtení na léto.

13.08.2022 5 z 5

Až na kost Až na kost Ellison Cooper

Do písmene souhlasím s nadšeným komentářem mé oblíbené ydnac hned pod tím mým. Kniha je výborná a čte se sama. Jenom mě tak trochu mrzí ten otevřený konec, protože subjekt 037 mně teď určitě nedá spát.
Doporučuji.

11.05.2022 5 z 5

Ďábel v zrcadle Ďábel v zrcadle Juraj Červenák

Tyto historické detektivky jsou bezvadné a hezky se čtou. A setkání se Steinem, Barbaričem a kapitánem Jarošem mě potěší vždycky. A taky mám moc ráda Vídeň, snad už brzo situace dovolí, abych si tam mohla zajet na výlet. Chtěla bych tam tentokrát vzít i vnučky.

31.01.2022 5 z 5

Vánoční prázdniny Vánoční prázdniny Sophie Claire

Tohle bylo opravdu moc hezké čtení, tak krásně romantické. Evie mi byla sympatická a celkově se mi celý příběh líbil. Doporučuji hlavně ženám a hodnotím všemi pěti hvězdami.

23.12.2024 5 z 5

Kniha dvou cest Kniha dvou cest Jodi Picoult

Kniha se mi trochu špatně četla, proto dávám jednu hvězdu dolů. Starý Egypt mám ráda, ale tady mně úplně nesedlo zpracování. Ale přesto dám této spisovatelce ještě šanci a zkusím její další knihu.

27.03.2023 4 z 5

Pařížský polibek Pařížský polibek Maggie Ritchie

Moc hezký příběh, kniha se mi dobře četla a určitě jsem nebyla zklamaná. Doporučuji.

07.12.2022 5 z 5

Krkonošské pohádky Krkonošské pohádky Marie Kubátová

Marie Kubátová psala moc hezké pohádky a mně se její knihy pokaždé líbí. Ráda jsem se vypravila za Krakonošem a přečetla si, jak napravoval zlo a konal dobro.

01.10.2022 5 z 5

Co jsi to za matku? Co jsi to za matku? Paula Daly

Mně se kniha opravdu líbila, nemohla jsem přestat číst. Příběh byl zajímavý a já jsem byla spokojená. Perfektní čtení, kterému nemám co vytknout.

22.09.2022 5 z 5

Upálené Upálené C. J. Tudor

Mně se tato kniha líbila moc, četla se opravdu dobře, protože byla napínavá a neměla žádná hluchá místa. Doporučuji.

11.09.2022 5 z 5

Šepot včel Šepot včel Sofía Segovia

Tato nádherná kniha mě opravdu dostala a já jsem ji četla jedním dechem. Doporučuji.

25.07.2022 5 z 5

Vánoční koleda Vánoční koleda Charles Dickens

Tato kniha prostě neodmyslitelně patří k vánočním svátkům. Zakoupila jsem si toto nové vydání, které má krásné ilustrace. A také nový překlad. Doporučuji.

24.12.2020 5 z 5

Dvojí život Dvojí život Diane Chamberlain

Tuto nádhernou knihu jsem přečetla jedním dechem. Nemám co vytknout, proto dávám pět hvězd. A doporučuji.

16.08.2022 5 z 5

Černá díra Černá díra Yrsa Sigurðardóttir

Tuto paní spisovatelku mám ráda, a proto mě nezklamal ani další případ Freyji a Huldara. A opravdu to byl zajímavý nápad s tím pouzdrem.

16.07.2022 5 z 5

Údolí Údolí Bernard Minier

Francouzi mají skvělé krimi a thrillery a já mám Martina Servaze ráda. Ale tento díl mě maličko zklamal. Proto dnes jen čtyři hvězdy.

28.02.2022 4 z 5

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Zatím poslední kniha s Erikou Fosterovou se mně líbila, ale nebyla tak dobrá jako ty předchozí. Proto jedna hvězda dolů.

14.11.2021 4 z 5

Krv prvorodených Krv prvorodených Juraj Červenák

Historický román z Prahy a ještě k tomu z období Rudolfa II. se mi moc líbil. Doporučuji.

07.08.2021 5 z 5

Doktorka z domu Trubačů Doktorka z domu Trubačů Ilona Borská

Tato kniha se čte jedním dechem, paní Vlasta byla silná žena. Musím ji obdivovat, že nezahořkla ani po tak obrovské osobní tragédii.

28.04.2021 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Zkusila jsem další knihu od Roberta Bryndzy, tentokrát z řady s Erikou Fosterovou. Případ se mi líbil, ale vyšetřovatelka mně sympatická nebyla. Hodnotím však knihu jako celek a ta se mi četla hodně dobře.

07.07.2020 5 z 5

Falešná svědkyně Falešná svědkyně Karin Slaughter

Mimo romantické knihy si občas ráda přečtu nějakou tu detektivku nebo thriller. A tato kniha se čte sama, i když jsem některé brutální popisy přeskakovala. Ale jinak je to dobré čtení, které oceňuji pěti hvězdami.

16.12.2022 5 z 5