m_martina Online m_martina komentáře u knih

Zmizelá apatykářka Zmizelá apatykářka Sarah Penner

Tohle byla hezká knížka, která se krásně četla. Zápletka mi připadala zajímavá a opravdu dobře vymyšlená. Dávám pět hvězd a doporučuji.

10.10.2022 5 z 5

Poprava Poprava Yrsa Sigurðardóttir

Kniha se mi líbila, přečetla jsem ji jedním dechem. Nemám co vytknout a dávám pět hvězd.

20.07.2022 5 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

A mně se kniha líbila. Spisovatelka píše dobré knihy a já je ráda čtu.

25.06.2022 5 z 5

Vážka Vážka Michel Bussi

Michel Bussi píše úplně jinak, než jiní, které znám. Ale francouzské detektivky a thrillery mám ráda. Vážka se mi vážně moc líbila a dobře se četla. A myslím, že zkusím ještě nějakou další knihu od tohoto pana spisovatele.

24.03.2022 5 z 5

Dokonalý zločin Dokonalý zločin Helen Fields

Tak a mám přečtené všechny knihy, které zatím vyšly. Luc a Ava mě baví, proto se těším na pokračování.

27.01.2022 5 z 5

Cesta kolem světa za osmdesát dní Cesta kolem světa za osmdesát dní Jules Verne

I já bych se ráda vydala spolu s Phileasem Foggem na cestu kolem světa. Tady není co řešit, dávám pět hvězd, Jules Verne si je zaslouží plným právem.

06.09.2020 5 z 5

Solvejžin slib Solvejžin slib Corina Bomann

Do posledního dílu trilogie jsem se pustila hned po dočtení druhého a asi to byla chyba. Protože tato kniha je podle mého nejslabší. Solveig už mi nebyla sympatická tak jako Agneta nebo Matilda. Nejvíce se mi líbil první díl a je škoda, že si paní spisovatelka nedokázala udržet stejnou úroveň.

20.06.2023 3 z 5

Salvator II. Salvator II. Alexandre Dumas, st.

A když už jsme četli první díl, chtěli jsme samozřejmě dozvědět, jak Salvatorova dobrodružství pokračovala dál. I tato kniha se hlavně dceři a mně líbila, dobře se četla.

19.04.2023 5 z 5

Návrat Návrat Anne Jacobs

Po dost dlouhé době jsem se vrátila k rodině Melzerových. A moc se mi tam líbilo. Kniha je stejně krásná jako první tři díly. Nemám co vytknout, takže dávám pět hvězd.

12.01.2023 5 z 5

V bouřlivých časech V bouřlivých časech Marie Lacrosse

Začala jsem číst tuto novou paní spisovatelku a její Vinařství. První díl se mi líbil moc, byl to krásný příběh. A už otevírám pokračování. Jsem zvědavá, jak se budou osudy Irene a Franze vyvíjet dál.

14.11.2022 5 z 5

Pomalu hořící oheň Pomalu hořící oheň Paula Hawkins

Od této paní spisovatelky jsem přečetla všechny její předchozí knihy a její styl se mi líbí. Píše zajímavě, čtivě a také tuto knihu jsem četla jedním dechem. Dávám pět hvězd.

22.10.2022 5 z 5

Panenka Panenka Yrsa Sigurðardóttir

Mne nezklamala ani tato kniha. Četla se dobře a já jsem spokojená. Yrsa prostě psát umí a pro mě je to královna severské krimi.

22.07.2022 5 z 5

Katarze Katarze Yrsa Sigurðardóttir

Výborná a dobře napsaná kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem. Téma bylo zajímavé a tato paní spisovatelka umí psát.

18.07.2022 5 z 5

Žiješ jenom dvakrát Žiješ jenom dvakrát Dominik Dán

Další výborná kniha od mého oblíbeného pana spisovatele. Nemám co vytknout.

17.06.2022 5 z 5

Uzol Uzol Dominik Dán

Zase další výborná Dánovka, nemám vůbec co vytknout. Jako vždycky u tohoto mého oblíbeného spisovatele to vidím na pět hvězd.

11.04.2022 5 z 5

Noc temných klamstiev Noc temných klamstiev Dominik Dán

Můj nejoblíbenější spisovatel mě zase nezklamal, knížku jsem přečetla hodně rychle. Byla napínavá a já jsem si při čtení ani nevydechla.

10.03.2022 5 z 5

Nekonečný příběh Nekonečný příběh Michael Ende

Knihu jsem četla s nejstarší vnučkou. Na ty dvě menší musí ještě počkat, protože si myslím, že by ji ještě nepochopily. Ale nám se líbila, proto dáváme pět hvězd.

02.02.2022 5 z 5

Šesté dítě Šesté dítě Jonathan Dylan Barker

Tato knížka byla stejně výborná jako předchozí dvě části. Četla se sama a mně se moc líbila.

17.12.2021 5 z 5

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Tak tato kniha byla hodně, hodně brutální. Ale nemohla jsem přestat číst. Chris Carter prostě umí, ale teď si musím nutně přečíst zase něco oddechového.

21.10.2021 5 z 5

Dokonalé ticho Dokonalé ticho Helen Fields

I tento případ je výborný, knihu jsem měla přečtenou za krátkou chvíli.

25.07.2021 5 z 5