m_martina komentáře u knih
Další výborná autorčina detektivka, i když trochu netypická absencí Hercula Poirota a slečny Marplové. Ale případ je skvělý a kniha se krásně četla.
Pro romantickou duši, jako je ta moje, je tato kniha jako stvořená. A ještě jsem se i pobavila.
Golfové hřiště hraje v knize jen okrajovou roli, ale případ je to dobrý a mně se líbil.
Zapomenutá vražda je jeden z nejlepších případů se slečnou Marplovou. Kniha se dobře čte a stránky jen letí.
Tyto první knihy z řady Hříšní lidé Království českého jsou dobře napsané, mají zajímavý příběh a já si je vždy ráda přečtu.
Příjemná detektivka z českého prostředí, která se dobře čte.
Stačí jen napsat, že tyto pohádky jsou krásné, ráda jsem je předčítala dětem a nyní i vnučkám. A všem se nám moc líbily.
Knihu jsem kdysi před lety četla dětem, ale nikoho z nás zrovna moc nenadchla. I přesto jsem ji přečetla vnučkám a těm se líbila. Na závěr ji hodnotím průměrem, protože já jsem jí na chuť nepřišla ani po tak dlouhé době.
Zajímavá dobrodružství panáčka z polínka jsem četla už svým dětem. Dcera a syn byli nadšení. A nyní je budu číst i vnučkám.
Četla jsem před spoustou let a na autorčiny knihy jsem v té době nedala dopustit. Jsou romantické, dobře napsané a mně se moc líbily.
Knihu jsem četla před lety dceři a vzpomínám si, že Karkulín nás obě dobře bavil.
Půvabná kniha, kdysi dávno jsem koupila dceři LP, kterou namluvil pan Cupák, a nyní jsem ji přečetla i vnučkám.
Kniha se mi poměrně dobře četla. Epilog mne překvapil, ale takové konce nemám ráda.
Jedna z nejlepších knih od autorky. Přečetla jsem ji hodně rychle.
Kdysi dávno jsem četla přesně toto vydání, protože jiné nebylo k sehnání. A to jsem už nebyla žádný teenager. Ale to nic nemění na skutečnosti, že se jedná o jednu z nejlepších knih od Karla Maye.
Tak i já jsem si knihu zakoupila hned po jejím vydání a hned si ji také přečetla. Zaujala mne hlavně její obálka. A nezklamala jsem se, kniha je to dobrá a já jsem byla spokojená.
I druhý díl dobrodružství Rychlých šípů jsem si užila a kniha se mi moc líbila.
Mě se kniha líbila a měla jsem ji přečtenou za chvilku. Určitě se budu těšit na pokračování.
Pan Galuška napsal knihu ze Slovácka, kam se ráda vydávám na výlety. A také se ráda vracím k jeho humorným příběhům.