M.V.Z. komentáře u knih
kniha se mi moc líbila. Příjemné oddychové čtení.
Mě se kniha velmi líbila, i když ze začátku jsem měla trochu problém se zorientovat v postavách, ale nakonec z toho vyšel zajímavý a čtivý příběh.
Mě se kniha líbila. V poslední době čtu samé detektivky a thrillery, ale toto byla příjemná oddychovka.
Určitě byla místy přehnaná, ale zasmála jsem se a pobavila.
Četla jsem i předchozí 2 knihy této autorky a pro mě byly o hodně zajímavější. Knihu jsem dočetla, nicméně je o dost slabší než předchozí 2. Nejlepší je závěr knihy (posledních cca 70 stran) tam to aspoň mělo náboj.
I závěrečný díl nezklamal. Zajímavé a poutavé čtení až do konce. Čekala jsem trochu jiný konec, přesto se mi tato trilogie moc líbila a určitě ji doporučuji :-)
Druhý díl začal tam, kde ten první skončil, jako by to byla jedna kniha. Ani druhý díl neztratil nic ze své kvality. Čtivě a zajímavě napsané. Moc se mi to líbilo
Pro mě opravdu skvělá kniha. Čtivě napsaná, zajímavý příběh. Je to srovnávané s HG, ale mi osobně se tato kniha líbila více. HG mi přišly někdy až moc přehnané. Už mám doma další 2 díly a moc se na ně těším.
ani 3. díl série nezklamal. Výborě a čtivě napsaný. Už se těším a další díl.
Další díl této série je napsaný v hodně podobném stylu jako ten první. Zajímavá zápletka. Už se těším na třetí díl.
Knížka se mi hodně líbila. Zajímavé je vyprávnění z pohledů obou hlavních postav. Většina píše, že kniha má nudný začátek, mě bavila od samého začátku. Jen ten závěr je trochu překombinovaný, ale moc dobře se to četlo. Určitě doporučuji :-)
Celkem slušná detektivka. Je dobře napsaná. Je to jako předloha k seriálu.
Je to příjemné oddychové čtení. Příběhy jsou mnohdy zajímavé a pravdivé. Je to výborné k zamyšlení.
vražedná čísla byla kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem a byla skvělá. Zavři oči už bylo slabší, a toto jsem ani nedočetla :-)
Kniha se mi moc líbila. Je čtivě napsaná. V některých chvílích i napínavá. Zajímavý příběh. Jen mě trochu zklamal konec - dle mě nebyl dohraný.
Kniha je velmi zajímavě napsaná. Někdy je sice hlavní hrdinka moc přecitlivělá, ale to asi novopečené maminky jsou. Určitě doporučuji maminkám jako zajímavě čtivo.
Mě tato kniha zase tak moc nenadchla. Řekla bych, že autorka chvílemi nevěděla o čem má psát. Kniha se mi začala líbit až na konci (asi posledních 30 stránek).
Už jsem četla pár knih této autorky a tato byla napsána trochu jinak, přesto čtivě. Někdy bych řekla, až moc krve a mrtvol, ale nebyla špatná.
Další vyřešený případ Agathy Raisinové. Je to třetí kniha této hrdinky, knihy jsou si hodně podobné. Je to takové klidové čteníčko. Oddychovka, ale není to špatně napsané.
knížka byla pěkně zpracovaná. Ale jelikož jsem o něco mladší ročník, tak pro mě to bylo moc velké retro :-). Spoustu věcí si vůbec nepamatuji.
první třetina knihy je taková vláčná, roztahaná, ale potom se to rozjede a je to moc dobré čtení. Konec je napínavý a zajímavý.