m2056

Kniha je zajímavá je to první setkání s Inspektorem který vás nebude nudit v knize je i popsán jeho osobní život než jen případ.

Po pravdě jsem od knihy čekal více autor má hodně dobré knihy ale někdy se stane že zbytečně moc kombinuje a zamota zápletku.

Kniha je takové jednoduché čtení neurazí ani nijak nepřesvědčí že je nejlepší.

Mě osobně se kniha líbila a dobře četlo je tam dobro a zlo a vždy to nějak dopadne.

Čte se dobře je to takový pohodové duchařeni.

Tahle kniha je lepší než první mě se líbí že hlavní hrdinka není žádný superwomen.

Kniha je plná povídek některé lepší ale většinou průměr horší kvality.

Kniha se čte dost dobře pěkně to autor vymyslet za mě plný počet bodů.

Kniha ze začátku hodně baví za půlkou si říkáte ať už je konec který už tušíte jaký bude.

Prvních 100 stránek knihy skvělé pak kniha spadne do průměru moc nataženo.

Tak tohle mě bavilo knihá má přes 350 stránek ale dokážete to přečíst velmi rychle protože kniha vás dokáž vtáhnout do děje.

Další kniha v serii ale asi se čekalo o malinko více autorka nás minule více potěšila příběhem. Teď mě to přišlo o malinko více natažené ale dá se to číst.

Kdo má rád historii a krimi ať si tuhle sérii přečte neudělá určitě chybu čtení je příjemné.

Ano je to velmi čtivé napsáno neuděláte chybu když to budete číst.

Pohled hlavní hrdinky knihy vás nezklame někdy i pobaví někdy trochu smutku pusti kniha se mě četla velmi dobře i bavila.

Řeknu to pro knihu nemile film je na tom v tomto případě lup ale kniha si své čtenáře najde.