m2056 komentáře u knih
Prvních 100 stránek knihy skvělé pak kniha spadne do průměru moc nataženo.
Tak tohle mě bavilo knihá má přes 350 stránek ale dokážete to přečíst velmi rychle protože kniha vás dokáž vtáhnout do děje.
Další kniha v serii ale asi se čekalo o malinko více autorka nás minule více potěšila příběhem. Teď mě to přišlo o malinko více natažené ale dá se to číst.
Kdo má rád historii a krimi ať si tuhle sérii přečte neudělá určitě chybu čtení je příjemné.
Ano je to velmi čtivé napsáno neuděláte chybu když to budete číst.
Pohled hlavní hrdinky knihy vás nezklame někdy i pobaví někdy trochu smutku pusti kniha se mě četla velmi dobře i bavila.
Řeknu to pro knihu nemile film je na tom v tomto případě lup ale kniha si své čtenáře najde.
Klasika potěší ale dá i myšlenky do hlavy jako to byla divná doba jak se žilo bohužel to kolikrát veselé nebylo.
Tak tohle se povedlo není to dlouhé Tak akorát kniha člověka baví najde si tam každý nějakou dobrou povídku.
Ani jsem se nedíval v knihovně že je to serie vzal jsem to a četlo se to dobře pěkný příběh.
Tak tohle mě moc nechytlo bohužel vše člověku nesedne.
Kniha je naprostá bomba která vás posadí do křesla s knihou večer a ráno se budete divit že už svítá kdo má možnost ať si to přečte.
Kniha se čte dobře čtení dobře ubývá nezklame vás když po knize v knihovně sáhnete.
Pohodové čtení tři povídky krátké tak se to dobře četlo není to moc natažené.
Dobrý je to dobře se čte. Taková pohoda nebudete se bát.
Moje první kniha od autora nezklame dobře popsáno jak to v dávných dobách bylo příběh je pěkný.
Super kniha chvilku to jde až na kost jak se lidově řekne autor se nebojí psát hodně odvážně čte se dobře.