m2056 komentáře u knih
Poslední díl serie člověk už zná postavy a jsou mu blízké tak jako rodina tak čtete dál a čeká a tušíte jaj příběh dopadne třetí kniha mohla mít méně stran ale i tak se dobře čte.
Pokračování hodně osobních příběhu lidí stojí to za to si to přečíst je to síla.
Moc dobrá kniha čte se dobře bohužel taková byla doba a je potřeba lidem to připomínat ať nezapomene co se kolikrát dělo normálním lidem.
Příběh mezi světem lidí a hraček líbilo i když je to více pro děti myšleno čte se dobře.
Tak tohle mě bavilo číst čte se dobře jen příběh nekončí jednou knihou.
Tak tohle je za mě asi nejslabší kniha od mistra S.Kinga.
Třetí díl bohužel poslední nečekal jsem takový závěr aspoň je to zajímavé až do konce. Čte se vážně dobře.
Druhý díl je o maličko slabší ale je to dobré nelituji že jsem to četl spíše naopak.
Nádhera nemám slov někdy i slza z oka teče sama od sebe přesto chcete číst dál a dál ať si to přečte každý kdo může.
Kniha vás zavede na začátek. Příběh je velmi krásný napsaný tak že vůbec nenudí. Čtete se to samo.
Jsem rád že jsem si knihu přečetl druhý díl kW trochu slabší než první protože člověk už trochu tuší jak se bude příběh vyvíjet ale čte se dobře.
Bohužel tohle mě moc nesedlo ale věřím že kniha si hodně lidí získá.
Knihu jsem objevil náhodou a moc milé překvapení stojí to za to přečíst si to četlo se to dobře.
Je to normální průměr takových na pultech obchodu je hodně.
Hodně dobrá kniha i zápletka sice bych to klidně o nějaké stránky udělal kratší ale nejsem autor kolikrát si myslím že do více stránek je tlačí vydavatelství.
Zajímá kniha dobře napsáno sice je to průměr ale i tak potěší nezklame.
Kniha se čte dobře ale kolem 80 procent už tušíte kdo to udělal. Kniha klidně mohla mit o dvacet stran méně.