m2056 komentáře u knih
Kniha je čtivá ale příběh je takový že tušíte jak se kniha bude odvíjet dál zase hodně popsáno ze života osobního hlavních žen prostě taková Ulice na pokračování s krimi zápletkou.
Kniha je podle mého názoru velmi dobrá skvělé napsáno od prvních stran co čtenáři vyhovuje děj vás baví a přemýšlíte každou stranou jak bude děj dál plynout skvělé čtení.
Kniha se skvěle čte hodně zajímavý příběh moje hodnocení je 4,5 hvězdy.
Kniha jsem četl konec jen na sílu abych se dostal na konec myšlenka výborná na čtení zpracování zdlouhavé nataženo.
Poctivá Česká detektivní kniha na svojí dobu hodně dobrá dneska je to retro čtení.
Kniha má dobrý námět ale je zdlouhavá moc popsáno z osobního života hlavních osob jeden případ pak se objeví možnost podobného ale ten není už plně dořešen co mě také vadilo prostě lepší průměr.
Kniha se čte celkem dobře více pohledu vyprávění několik časových oken příběhu obsahuje příběh je celkem dobrý ale žádná bomba to až tolik není přesto stojí určitě za přečtení taková odychovka je kniha co není příliš dlouhá.
Kniha se čte dobře ale to ke vše co se dá říct jinak je to prostě nic moc horší než knihy co píše Penelope Bloom horší nuda.
Kniha je sice čtivá ale příběh se mě zdál horší než předešlá kniha. Bohužel mě vadilo zase výtky že Erika udělala to či tohle že jí nad hlavou praská bičem kdo má větší hodnost, další věc co mě vadilo že totožnost pachatele je hodně brzo odhalena a čtěte jen že se příběh do konce propojí.
Kniha se čte normálně není to žádný drama dobrý je hlavně konec jak je to napsáno. Jinak kniha obsahuje hodně sporů jaké vedl Steve jak prosadit jiný procesor nebo jeho posedlost že bílá barva není až tak bílá, je tam posláno i málo soukromí o jeho manželce a dětech ale toho mohla kniha obsahovat ještě více. Kniha je lepší průměr.
Kniha se čte v průměru dobře je pěkný že se příběh odehrává v republice jinak hodně i popsán život všech osob ale jinak příběh mě tolik nechytil jak to bylo u Vodníka tak hodnocení je průměr.
Kniha je čtivá odehrává se příběh ve třech dobách Polsko 1938-1945 Německo 1945-1947 USA 1965-1967. Bohužel Kniha se samostatné dílo není to jako předešlé dvě knihy. Líbilo se mě části Polsko a něco z Německa ale Amerika vůbec moc peněz a politika. Kniha byla pro mě zklamání.
Začal jsem číst až potom jsem si uvědomil že je to série i když jsem neznal předchozí knihy nevadí Kniha se četla hodně dobře dobrá zápletka bez zbytečnosti popisu pitev a podobných věcí jak se píše jinde.
Kniha popisuje boj se samotnou a další boj s rakovinou číst se to dá ale je to smutný.
Kniha je pohodlné čtení laskavý příběh že knihy skrývají tajemství. Jinak je kniha skvělá reklama na společnost Google a její technologie plus reklama na čtečky knih.
Ano Kniha je dobrá a čtivá ale bohužel nemohu dát plný počet hvězdiček vadilo mě že kniha je přesný stejná jako film čekal jsem že bude kniha více obsáhlá vždy říkám kniha je vždy lepší než film ale tady to vychází na stejno.
Kniha se mě moc nelíbila spousta jmem příběh v roce 1822 a za vším hledej peníze takový pokus o pohádku bohužel tohle se moc nepovedlo.
Příběh je čtivý ale nic převratného to není zbytečně přehnané jak pachatel mění převlečení připadalo mě to že se autorka dívala často na film Růžový panter. Kniha hodnotím jako lepší průměr.
Kniha se čte dobře jen akční scény jsou moc zdlouhavé jinak příběh jde dobře předvídat ale i tak některé věci malinko překvapí. Jinak je kniha hodně akční jako nějaký film z 90. Let minulého století.