Maaarci komentáře u knih
S touto knihu jsem dlouho odolávala, že ji číst nebudu. Nic moc recenze a to, že ji četl každý druhý v mém okolí mě odrazovalo, ale na nátlak mé skoro švagrové jsem se do ní nakonec pustila... A musím přiznat, že se mi to líbilo. Zase takový brak není, četla (teda spíše nedočetla) jsem i horší. Její vnitřní bohyně mě nechávala naprosto chladnou, Nemám ráda ,,těžké" knihy, kde se musím pracně prokousávat stránkami, a tato je přesně pravý opak. Oddychovka, četla se mi pěkně a možná si ji ještě někdy přečtu. Jednu hvězdičku ubírám za zbytečné dlouhé některé časti (např. znovu popsaná smlouva apod.)
Knížka se opravdu dobře čte, měla jsem ji za chvíli přečtenou. Je v ní vylíčen život ženy v islámském světě, kde má žena poloviční hodnotu než muž. Měly by si jí přečíst všechny ženy, které se romanticky zamilovaly do muslima a myslí si, že tyto dvě kultury spolu mohou bez problému žít.
No nevím.... každý říká jak je to super knížka, ale me to teda moc nebavilo.
knížka se velmi dobře čte,měla jsem ji přečtenou za pár dní,ale děj...hrozné,a nejhorší na tom je,že je to na denním pořádku a nikdo jim nepomůže