Macek58 komentáře u knih
Dobré pokračování prvního dílu. Bohužel, taková byla realita - nebo podobnost čistě náhodná?
Výborné čtení, něco historie, něco válečnictví, ukázka toho, jak to v té době chodilo.
Výborné čtení. Krásně přibližuje dobu a změny, ke kterým přicházelo v popisovaném období. Čtenáře vtáhne do děje.
Dostal jsem se k k druhému dílu....ještě lepší než první. I přez jeho drsnost / v TV by řekli.." ne pro slabé povahy" ... zajímavé čtení poplatné době. Už vyhlížím další knihy autora.
Dá se k Dánovi něco dodat? .... ne, jen to, že netrpělivě budeme čekat na další knížku.
Přečteno jedním dechem. Je to první knížka tohoto autora, kterou jsem četl a jisté není poslední. Chvílemi trošku drsná / k období, v kterém děj probíhá, se to hodí/, ale poutavá.
Výborné čtení. Netrpělivě budu čekat, jestli se objeví další kniha s Michaelem Dabertem.
Netrpělivě očekávané pokračování života Hynka tase z Boru. Přčteno na jeden zátah. Jako vždy autor nesklamal.
Zajímavý příbéh života, něco úplně jiného než autorovy historické romány. A samozřejmě nesklamal.
Každá Dánovka je jiná. Jednou je to obrkvalita, jednou střed a jednou to pokulhává. Ale přez tyto výkyvy je to dobré čtení. Zvláště,když si můžeme dosadit do děje realitu, která se děje v našem okolí ....promiňte, podobnost je čistě náhodná ... :-)
Máme tu Dána, Neuera a nyní Šlosera. A nyní babo raď, koho kupovat. Nový autor se svojí knihou zapadl do této společnosti. Už se chystám na jeho další knihu. Jistě bude tak dobá, jako ta první.
Výborné čtení.Děj má spád. Už netrpělivě budu čekat na další pokračování.
...krutá realita? Přečtený jedním dechem. Už su zvědavý na další knihu autora.
A další Dánovku mám za sebou. A samozřejmě nezklamala. Jeho knihy stárnou jako víno....lepší a lepší.
Opět nezklamali. Výborné čtení, i když spád děje trošku kolísavý. I tak budu čekat na další novou knihu autorů.
Výborný pohodový čtení.Doufám, že bude další kniha stímto policajtem.
Skvělá severská krimi na naše poměry trochu drsnější, ale s aktuálním tématem - migranti.
Trochu jinačí detektivka, než je člověk zvyknutý. Čtivá, dobře napsané. Nezaškodilo by, kdyby autor napsal další knihu s tímto detektivem.
Pěkně jsem se rozečetl a najednou byl konec, jako by této knížce chyběla druhá polovina.Že by ji v tiskárně zapoměli natisknout?