Macek58 komentáře u knih
Přečteno jedním dechem. Je to první knížka tohoto autora, kterou jsem četl a jisté není poslední. Chvílemi trošku drsná / k období, v kterém děj probíhá, se to hodí/, ale poutavá.
Dobré čtení, které má spád. Přečtené jedním dechem.
Přečtený jedním dechem.A co bude následovat? Doufám , že pokračování minimálně ve třech dílech jako Tas z Boru.
Klasická česká detektívka, čtená jedním dechem. Čekám na pokračování této série.
Další z povedených knih pana Češky, už se těším na další z této série.
Ještě lepší než "Kód 9". Zajímavá tématika, dovedné prolínání minulosti se současností.A jak to ve skutečnosti bylo? ........
Je třeba něco dodávat......není. Už se těším na další díl.
Je třeba ještě něco psát ke knihám V.Vondrušky? Není. Ale i tak: vynikající kniha přečtená jedním dechem.
Oddechové čtení, plno zajímavých témat.
Výborná historická detektivka, Vondruška nikdy nesklame.
Komentáře na Dánovy knihy by se mohly psát přez kopírák. Další vynikající kniha přečtená jedním dechem. Člověk nemohl zdržovat, protože v rodině na ní je zpracovaný pořadovník a každý už netrpělivě čeká, kdy se k němu dostane. A nyní musíme zase púl roku netrpělivě čekat na další. :-)
Výborné povídky s informacemi o autorech. Zajímavé čtení.
Je třeba psát nějaké komentáře ke knihám autora? Netřeba. Všechny jsou vynikající čtení.
Výborné čtení. Netrpělivě budu čekat, jestli se objeví další kniha s Michaelem Dabertem.
Každý Chase je ke čtení, jeden lepší než druhý..tato kniha není vijimkou.
Už se budu u Chaseho opakovat...výborný čtení.