Macek58 komentáře u knih
Zajímavá zápletka a ještě zajímavější závěr. Když tak autorka bude pokračovat, jisté se v budoucnosti dočkáme dalších zajímavých a propracovanějších detektivek.
Zajímavá prvotina autorky. Nesmíme při hodnocení srovnávat s jinými autory / Dán, Češka, Neuer nebo severská krimi/. Hlavní hrdina není "Superman" a ani pohled na policejní práci není na jedničku. Přesto se dá knížka přečíst.
Proti prvním dvou dílúm už jenom vyšumění. Zbytečně moc krve, lítajících hlav a nereálného rozuzlení - i když v podobnosti čistě náhodné - šlo o fikci.
Dobré pokračování prvního dílu. Bohužel, taková byla realita - nebo podobnost čistě náhodná?
Výborná knížka, i když místami doasti drsná jen pro silné povahy. Konečně někdo napsal, i když v takovéto formě - podobnost čistě náhodná - jak to na Slovensku v 90.letech bylo.
Co ke knize dodat, další povedená kniha autorky plná napětí i když místami trošku drsnější.
Další kniha autorky, kterou jsem přečetl skoro jedním dechem. Sice trochu drsnější, ale o to víc čtivá. Už beru do ruky další.
Výborné čtení, něco historie, něco válečnictví, ukázka toho, jak to v té době chodilo.
Jedna z prvních severských krimi, které jsem četl. A protože byla dobrá, rád si přečtu další od tohoto autora.
První přečtená kniha od této autorky. Zajímavě propletené dva časové dějové línie. Dobré čtení. Jistě sáhnu i na další knihy autorky.
Myslím, že netřeba komentáře, jako vždy výborný. Zase budu netrpělivě čekat na další knihu s jistě zajímavým dějem.
Klasická moravská detektivka, k tomu z rodnýho Brna.... jen tak dál pane spisovateli ...
Výborné čtení a bohužel ukazuje na krutou realitu ...........................................