Macek58 komentáře u knih
Další přečtená kniha od tohoto autora...asi se budu opakovat, ale je krásné číst knihu o prostředí a osobách, které člověk pozná.
Další výborná kniha čtená jedním dechem. Autor je kniha od knihy lepší a lepší. Už se těším na další.
Přečteno jedním vrzem :-) . I sám Barbarič si dovedl poradit. Trošku zjemnění po předchozích knihách této série. A nyní budu netrpělivě čekat na dalsí pokračovaní série.
Klasické pohodové čtení. Stokrát odložená kniha a stokrát jsem se k ní vrátil.
Opět nezklamali. Výborné čtení, i když spád děje trošku kolísavý. I tak budu čekat na další novou knihu autorů.
Něco jiného než klasická detektivka. Pan profesom nemá chybu.
A je tu další autorova kniha. Přečtená jedním vrzem. Jen tak dál. Je co dohánět v porovnání s Dámen :-). Hlavně si udržet svůj styl.
Výborný pohodový čtení.Doufám, že bude další kniha stímto policajtem.
Klasický Češka. Detektivka má spád, dobře se prolínají dva případy. Přečtené jedním dechem.
A hurá na další ságu. Po přečtení prvního dílu už netrpělivě čekám na další. Jako vždy autor nezklamal.
Autor zraje jako víno i jeho knihy.Přečtená jedním vrzem :-).Jen tak dál. Už se těším na další.
I tato kniha by měla patřit mezi povinnou četbu na školách a jistě by neuškodilo, kdyby si ji přečetli naši politici....od nejnižšího po nejvyššího.
A je tu konec jedné epopeje....a už s netrpělivostí čekáme na novou.... jistě bude tak dobrá jako tato.
Nechci se stále opakovat. Dán je jednička a každou knížku zhltnu na posezení a pak netrpělivě čekám na další.
Dobré čtení, pohodovka na dlouhé zimní večery.
Skvělá severská krimi na naše poměry trochu drsnější, ale s aktuálním tématem - migranti.
Pohodové čtení, přečtené jedním dechem..., už se těším na pokračování.