maGggg komentáře u knih
Ještě se mi nestalo, aby mi všechny postavy z knihy byly nesympatické. Pesimistická kniha a otřesné rodinné vztahy a totálně nudný příběh bez jakékoliv menší zápletky.
Dechberoucí a naprosto výjimečná kniha, kterou si už vždycky budete pamatovat. Neskutečné osudy lidí z Pobaltí o kterých skoro nikdo nic netuší.
Achjo, tak dobře no. Dopadlo to strašně a děj mě vůbec nebavil. Zdálo se mi to už moc překombinované a složitě podané, že jsem se chvílemi v ději i ztrácela. Snad si spravím chuť nad knihou Čtyřka, divergentní povídky.
Nejdříve jsem viděla film a až poté četla knihu. Příběh je to poutavý a doufám, že mě nadchnou i ostatní díly. Čtyřka se mi povahou líbil nejvíc, ale musím přiznat, že Tris mě po nějaké době začala lézt na nervy.
Krásný příběh, tedy vlastně příběhy. Více mě bavila verze, kde se Hannah přihodí nehoda a setká se s Henrym, ale i s Ethanem je konec šťastný. Opravdu příjemná kniha.
A to jako fakt? Prosím, že si autoři jen dělali srandu, že to Rowlingowá nemyslela vážně....
Ztracený příběh a velmi hluboko pod "pravými sedmi díly HP"!
Tak to byl nářez! Chci hned další díl prosím!! Jak to všechno dopadne a jak to skončí?
Příběh jsem četla s nadšením a nedočkavostí a knížka si vysloužila místo na poličce slávy. Opravdu se kniha povedla a o to víc potěší zjištění, že je od české autorky. Smekám.
PS: Miluju Vargase!
Poslední díl trilogie mě naprosto zklamal!! Nejenže jsem ho vůbec nepochopila a neustále se ztrácela a odbíhala myšlenkami jinam, ale běh Katniss k sídlu prezidenta mě připadal jako scéna ze špatného filmu! V tomto případě doufám, že mě film potěší více než kniha!