Magrata15 komentáře u knih
Příběh je kratinký, ale popis pocitů velmi obšírný a barvitý. Takže děj tam není skoro žádný, ale přesto je povídka moc zajímavá a pěkně napsaná.
Takový ze života.
Všichni postupně směřujeme ke stáří a smrti.
Takže si ten život musíme pořádně užít.
Lajka, oběť vědy, výzkumu a pokroku.
Tak to bylo hodně smutné.
Vypadá to jako pohádkový příběh. Má však temné pozadí.
Další z příběhů k zamyšlení.
Asi neexistuje univerzální návod na štěstí. Štěstí se nedá naučit.
Kniha mě nebavila. Život je příliš krátký na to, aby jsme četli knihy, které nás nebaví, když je spousta dalších, mnohem zajímavějších knih.
Krásně zpracovaná kniha, navazující na televizní pořad. Je v ní spousta fotografií, rodokmenů a krátkých rozhovorů.
Moc se mi líbila.
Tak tady opravdu nevím, co si myslet. Jistý nápad by tu asi byl. Že by sci-fi, nebo horor?
Vážně netuším. Ale musí se nechat, že to bylo napínavé.
Hororová povídka o hororovém večeru autora, který hledá inspiraci pro své psaní.
Povídka o setkání v kavárně a krátkém povídání o knížkách.
Milý příběh, ale od začátku se dá tušit, že nebude mít dobrý konec.
Opravdu pohádkový příběh o princezně, papoušcích z krajky a vyšívaných střevících.
Dojemná povídka o nezastavitelném koloběhu života.
Vyznání jednoho nespokojeného blba, který o sobě ví, že je blb a že vždy bude nespokojený.
Docela dobře se to četlo, i když to bylo lehce depresivní.
Příběh byl hlavně o knížkách a vztahu mezi lidmi. I z úplně neznámých lidí se, díky společné zálibě, mohou stát přátelé. A to bez ohledu na věk, nebo společenské postavení.
Příběh se mi moc líbil. Bylo to nápadité, smutné i veselé a hlavně to dobře dopadlo.
Nebyl to úplně horor, spíš detektivka. Místy trošku zdlouhavá, ale jinak se svižně střídaly kapitoly.
Závěr byl překvapující.