Maiky211 komentáře u knih
Opět skvěle napsaný, ale hrozný příběh. Četla jsem občas se zatajeným dechem a poslední stránky jsem se nachytala s pusou dokořán.
Bradavické sérii se nevyrovná, ale zajímavý příběh, dobře se četl...
Knihu jsem četla poté, kdy jsem si přečetla spousty negativních komentářů a hodnocení. Mne se styl paní Třeštíkové líbí, kniha se mi četla velmi dobře, zaujala mne. Zpočátku sympatické postavy se staly nevypočitatelnými. Za mne 4*
Toto klasické dílo se mi do rukou dostalo až nyní. Velmi poutavý příběh podaný čtivou formou. Určitě doporučuji :-)
Moje první kniha od tohoto autora. Celkem čtivé, některé pasáže se mi četly trochu hůře, ale přesto ve mne kniha zanechala pozitivní dojem.
Odjakživa mám ráda detektivky a tyto kriminální příběhy jsou velmi čtivé, perfektně zpracované. K tomu obrázek staré Prahy a doba První republiky. Prostě skvělé. Doporučuji.
Až nyní jsem si toto klasické dílo přečetla. Již od prvních stránek mne kniha uchvátila, četla se velmi dobře. Určitě zaslouženě kultovní :-)
Zajímavé, nepříliš rozšířené téma. 2.polovina byla trochu slabší než první část. I přesto se mi kniha líbila.