Maiky211 komentáře u knih
Opět skvěle napsaný, ale hrozný příběh. Četla jsem občas se zatajeným dechem a poslední stránky jsem se nachytala s pusou dokořán.
Až nyní jsem si toto klasické dílo přečetla. Již od prvních stránek mne kniha uchvátila, četla se velmi dobře. Určitě zaslouženě kultovní :-)
Knihu jsem četla poté, kdy jsem si přečetla spousty negativních komentářů a hodnocení. Mne se styl paní Třeštíkové líbí, kniha se mi četla velmi dobře, zaujala mne. Zpočátku sympatické postavy se staly nevypočitatelnými. Za mne 4*
Odjakživa mám ráda detektivky a tyto kriminální příběhy jsou velmi čtivé, perfektně zpracované. K tomu obrázek staré Prahy a doba První republiky. Prostě skvělé. Doporučuji.
Toto klasické dílo se mi do rukou dostalo až nyní. Velmi poutavý příběh podaný čtivou formou. Určitě doporučuji :-)
Bradavické sérii se nevyrovná, ale zajímavý příběh, dobře se četl...
Moje první kniha od tohoto autora. Celkem čtivé, některé pasáže se mi četly trochu hůře, ale přesto ve mne kniha zanechala pozitivní dojem.
Zajímavé, nepříliš rozšířené téma. 2.polovina byla trochu slabší než první část. I přesto se mi kniha líbila.