majík1 majík1 komentáře u knih

Smrtelný hřích Smrtelný hřích Markéta Harasimová

Výborná kniha o tom,kam až může zajít nenahlášené zneužívání v rodině.Rozhodně doporučuji

13.05.2021 5 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Také bych byla pro pokračování a nebo i film.Krásná kniha,která pobavila.

09.07.2019 5 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Za mě 6hvězdiček a asi nejlepší kniha od autora.Nic vymyšleného, píše,jak se běžně mluví, řeší tam problémy,které řeší spousty rodin a ještě jsem se u ní pobavila.Někomu se může zdát vulgární,ale v této knize je to podané velmi dobře až humorně.

27.12.2018 5 z 5

Na západní frontě klid Na západní frontě klid Erich Maria Remarque (p)

Nejlepší kniha od autora

06.07.2016 5 z 5

Povídání o pejskovi a kočičce Povídání o pejskovi a kočičce Josef Čapek

Krásná a čtivá dodnes a pěkně ilustrovaná

03.07.2016 5 z 5

Holky se čtečkou Holky se čtečkou Vítězslav Jareš

Takové bezva čtení pro střední věk.Konec super.Karma je zdarma.A dobré hlášky.Zároveň to je kniha ze života a dobře vystihuje dnešní dobu.

25.09.2022 5 z 5

Pět kroků od sebe Pět kroků od sebe Rachael Lippincott

Jedním slovem wau! Překrásná kniha o síle lásky a přátelství.Konec knihy jsem probrečela.Dozvěděla jsem se něco o nemoci c.f.Určitě doporučuji a za mně 6 *

23.04.2021

Dvanáct vánočních schůzek Dvanáct vánočních schůzek Jenny Bayliss

Výborná odpočinková kniha ,která pobaví a zapomene se u ni na starosti.Bylo mi líto, že už je konec knihy a výborný by byl i film.I když tušíme jak ,kniha asi dopadne,kniha nutí číst dále, s kým se na schůzce potká a veselé jsou zde i hlášky.Určitě doporučuji na odreagování v této době.

11.11.2020

Dokonalá oběť Dokonalá oběť Emma Kavanagh

Začátek napínavý, vtáhne Vás do děje a nutí číst stále dál a dál, konec dost urychlený a uspěchaný.

19.09.2020 4 z 5

Tchyně a uzený... Tchyně a uzený... Simona Monyová (p)

Bezvadná kniha - doporučuji

26.04.2020 5 z 5

Babička Babička Božena Němcová

Kniha se mi líbí až nyní,jako četba ve škole mě vůbec nebavila.

06.07.2016 5 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Krásná kniha,už se těším i na film.Jedna z nejlepších knih co jsem poslední dobou četla.

03.07.2016 5 z 5

Jedna noc s ním Jedna noc s ním Elle Kennedy

Takový jednoduchý lehce erotický letní románek, ve kterém nechyběly i prvky humoru.Nic složitého, nic závratného,ale pěkné čtení pro ženy na odreagování a odpočinutí.

23.08.2020 4 z 5

Mikeš Mikeš Josef Lada

Četla já a četla i dětem a prostě super kniha

05.07.2016 5 z 5

Když skočíš, já taky Když skočíš, já taky Bára Basiková

Milé čtení napsané v době Covidu.Autorka popisuje své dětství, mládí,výchovu dětí ,rozebírá svůj život.Nechybí zde humor i vážné věci,které zažila.Pro ty,co mají Báru rádi -bezva kniha doporučuji.

04.02.2022 5 z 5

Deník farářky Deník farářky Martina Viktorie Kopecká

Milé čtení ,jen citace z Bible a biblické příběhy mne neoslovily.

04.02.2022 3 z 5

Mrazivé vraždy Mrazivé vraždy Agatha Christie

Celkem se to dobře četlo,pro dlouhé zimní večery s dobrou kávou či čajem je kniha fajn.

23.01.2022 3 z 5

Jak chutná strach Jak chutná strach Markéta Harasimová

Velmi napínavé, ale také hodně drastické. Kniha o tom,kam až může zajít chuť po mamonu.Hlavní hrdinka si zde sáhne na dno a pozná opravdovou hrůzu a strach.Kniha je pro silné nervy a žaludky.

10.12.2021 5 z 5

Udělala jsem chybu Udělala jsem chybu Paula Daly

Pěkná kniha s detektivní zápletkou a z dnešního života. O tom,jak těžce se někdy žije rozvedeným matkám s dítětem a co vše je matka ochotna podstoupit pro klidný život.

13.09.2020 5 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Doporučila bych začít Jáchymem a opět krásná kniha.

31.10.2018 5 z 5