Makoves

Výborné povídky, ale kdo má rád Kinga, tak ho to ani nepřekvapí.

Kdykoliv jsem večer knihu odložil, těšil jsem se až ji druhý den zase otevřu. King píše skvěle.

Opravdu se v knize dá najít několik zajímavých pouček, které pomohou. Podáno srozumitelnou formou.

Četl jsem. Mohu říct, že verše rozhodně stojí za přečtení. Není to běžná poezie. Kamil do ní rafinovaně ukryl zvláštní erotično.

Je mnoho knih, které jsem přečetl jedním dechem, je jich moc od kterých jsem se nemohl odtrhnout, ale jsou jen čtyři (Zatím) při kterých mi k tomu všemu naskakovala i husí kůže. My děti ze stanice Zoo je jednou z nich.

Dobře jsem udělal,že jsem dal na doporučení. Nesbo píše skutečně skvěle. Má smysl pro dramatičnost, překvapení a občas se čtenář i zachveje.

Cuja řadím k tomu lepšímu, co King napsal. To znamená, že se mu to opět povedlo.

Některé povídky mi připadaly o ničem. Ty ostatní to ovšem vyrovnaly, nalezl jsem v nich i myšlenky, které stály za objevení.

Výtečný komix. Skvělý příběh zpracovaný do formy přijatelné i mladším čtenářům. Já ho četl ve čtrnácti letech.

Můj druhý román od Kinga. Misery se mi líbila víc, nicméně Carrie si také zaslouží plný počet hvězdiček.

Tuto knihu jsem četl jako povinnou četbu k maturitě a vůbec toho nelituji, od té doby jsem ji přečetl ještě dvakrát.

Můj život v politice... co k tomu napsat? Snad jen zaplať pánbůh, že už skončil.