Makyt

Ze začátku jsem nemohla chytnout nit, ale poté jsem ji chytla a fandila Josefíně... a samozřejmě i Melbourovi, s tím, jak se rozhodl "přechytračit vychytrálka" :-)

Nadpřirozeno, které ve vás vyvolá smích a vzápětí slzy smutku. Příběh protkaný historií a vtipnými hláškami puberťácké pratetičky... a láska. Pohádka pro každého, nebo spíš pro každou ;-)

Trochu scifi, ale pěkně popsané, jak se Em vyrovnává resp. nevyrovnává se životem Nikki. Popis toho, že je těžké žít s tím, že vaše dítě už vlastně není tak úplně vaše dítě... že i když si myslíte, že někoho milujete kvůli jeho duši, tak to jak vypadá, vás a váš postoj k němu hodně změní. Stojí za přečtení, ale nesmíte do toho jít s přehnaným očekáváním.

Jo, tak tady bylo od začátku jasné, že díky práškům selže antikoncepce... a Karl jako záporná postava.. opět to obohatilo celý příběh a kniha tak dostává oprávněně 5*.

Pěkný závěr celé série a zároveň uvedení novely Dokonalá vášeň. Je pěkně ukázáno, že v životě stojí za to bojovat se svými démony a podporovat své nejbližší, aby dělali totéž. Celou sérii včetně novel hodnotím 5* (mít jich k dispozici víc, tak dám víc ;-))

Až do úplného konce jsem byla na pochybách, kdo prsten ukradl... závěrečné rozuzlení... to bylo něco. A to, že si Poppy až těstě před svatbou uvědomuje, že to vlastně není ono a dovídá se o svém snoubenci něco, co jí opravdu šokuje, to je něco, co by nechtěla poznat žádná z nastávajících nevěst... holt se to ale některým stává...

Tragická událost, která ovlivní osudy několika lidí, jeden vychytralý právník, který se na neštěstí chce přiživit... příběh smutný, ale pěkně napsaný, provázený několika vztahovými problémy a neproblémy.

Zase tak trochu pohádka, od začátku je jasné, kdo sedí vedle Emmy v letadle. Podlost pracovního kolektivu, resp. jednoho kolegy spolu s nervovým vypětím, to je odrazový bod pro spoustu zajímavých zážitků, prožitků a situací. Líbila se mi postava Jacka, který ví, kdy má mluvit a kdy "držet hubu a krok" :-)

Pěkná vsuvka mezi "pravými díly", místy ale trochu nekoresponduje způsob vyjadřování vs. historický román. Sexuální scény, romantika, historie... prostě vsuvka ;-)

Jako většina vícedílných knih mi tohle přišlo trochu jako nastavovaná kaše, ale nechalo se to přečíst... vtip, smích a další ujeté zážitky, prostě pěkná neděle ;-)

Celá tahle trilogie se nechala dobře číst, klasicky nejlepší byl první díl. Je to tak trochu "porno pro matky", jak se to dneska nazývá, ale třeba se v tom najdete. Ash s Jacem na mě byli trochu moc, v některých pasážích i Gabe, ale jejich oddanost svým životním ženám je obdivuhodná.

Už při prvním zjištění, že v knize vystupují dvojčata, je jasné, že to bude ten pravý zádrhel. Caitlynina tak trochu naivita... neříkejte mi, že prostě nepozná rozdíl nebo že se Marcovo dvojče dokáže takhle moc přetvářet... ale opět - příběh stál za to a myslím, že mám novou oblíbenou autorku relaxačních "knížek na sobotu". :-) Jo a zažít Inferno... to chci!

Výborný popis toho, jaký může být rozdíl mezi tržnicemi. Rodinný přístup vs. rozmanitá nabídka v moderním prostředí. Každý ale ví, že nejlepší je kombinace tohoto... stejně jako kombinace Rainera a Jordan ;-)

Oba hlavní aktéři šli do vztahu s tím, že je jen dočasný... ale díky pěknému popisu jejich myšlenek všichni víme, že je to navždy. Další z mnoho slaďáků, ale relax výborný ;-)

3 povídky, na mě dost přeslazené, docela naivní, trochu propojené "naschopnostmi"... po první společné noci a 6 orgasmech (? :-)) jí žádá o ruku a plánují děti??? To už je na mě dost... dala bych přednost celým, více propracovaným knihám než těmhle rychlovkám...

Celkově knížka tak nějak o ničem.. ze začátku slibný děj, pár pěkných pasáží, ale konec stál za nic... prostě tak trochu scifi, které ve finále nestálo za to, existuje lepší literatura :-)

Opět naivní příběh, který neurazí a každý čtenář (resp.spíš čtenářka) může dále snít svůj příběh o bílém koni... ale pozor, ať vám neuteče skutečný život při čekání na svou celebritu!

Jo, tak tohle stojí za to... první i druhý díl jsou senzační, zfilmovaná knížka by byla hitem. Prolínání lásky a bolesti ze strachu, co se dozvíte... Prostě od začátku do konce stojí za to.