malen komentáře u knih
Mám tuhle autorku ráda, ale tohle dílko mne zklamalo. Zápletka tu byla, i slzička ukápla, ale celkově to bylo moc těžko uvěřitelné.. moc červená knihovna
Já doufám, že bude i další díl, protože mně se tahle série celkově moc líbila.
Nemá to až takový strhující děj, ale vyšetřovatelka mi přijde sympatická a příběh se mi líbil, zápletka také. Chvilku jsem se musela dostat do postav, protože jsem si z předchozího dílu už moc nepamatovala, ale za mne spokojenost.
Já tedy zklamána, obrázky krásné, ale já chtěla víc o té květomluvě a to se moc nepovedlo
Tak tohle bylo hodně přitažené za vlasy, mě tedy zklamalo. Snad jen ten příběh z minulosti, tam jsem byla zvědavá, jak to celé bylo. Ale všichni muži přes kopírák špatní a ženy se s tím vypořádají takto ? Za mě tedy ztracený čas nad knihou.
Nemám moc ráda tohle téma pomsty, ale musím uznat, že knížka byla dobře napsána a četlo se moc dobře.Možná sáhnu i po pokračování. Autorku mi doporučila kamarádka , že píše dobré detektivky, ale ty v knihovně nebyly. Počkám.
moje druhá kniha od této autorky, a přestože vypadá jako román pro mládež, já jsem spokojená. Rozjezd knihy byl fantastický, pak to trošku ztratilo grády, ale postupně mě příběh opět pohltil. Taky doporučuji.
po pár letech jsem četla znovu, nosnou linku jsem si pamatovala i jak to dopadne, ale detaily ne, takže opět napínavé a dojemné čtení.
Některé myšlenky mě zaujaly a také jsem měla občas slzy v očích, ale jako celek mě kniha zklamala. Příběh Kate byl , jak tu někdo píše, takový kýčovitý a nezáživný ..Příběh Sundaye se už četl lépe. Ale spojené takto dohromady mě nenadchlo. A ten dovětek ..to mi úplně zkazilo dojem z knihy.. kdybych tuto knihu četla jako první od tohoto autora, asi po jiné nesáhnu..ale protože předchozí knihy se mi moc líbily, těším se na další..
Mám z knihy takový rozpolcený pocit. První díl jsem nečetla, ale docela jsem se asi dostala do obrazu. Na jednu stranu se mi moc líbila postava detektiva a ráda bych věděla, jak to bude pokračovat dál.. Ale často jsem se v ději docela ztrácela, až nudila .. Konec jsem naopak hltala jedním dechem. Možná po třetím dílu přeci jen sáhnu.
Ještě teď mám "husí kůži", opravdu silný příběh. Připomnělo mi to dětství, kdy mi babička nám vyprávěla zážitky z války. Děsivé zážitky . Jsem ráda, že přežili, a že mi knížka dostala do ruky.
Velmi čtivé, ale jak už někdo psal, trošku překombinované. Ale líbilo..
Možná je to kniha s poselstvím, ale mě to moc nechytlo. Popravdě, kdyby mi ji nepůjčila kamarádka s tím, že je nádherná, tak jsem ji asi nedočetla.. Ale pár myšlenek z ní mi asi v hlavě zůstane, tak od čtení neodrazuji . :)
Trošku slabší, než jsem čekala. Ale poplakala jsem si příjemně . :)
Dobře se čte, člověk jednomu drží palce, druhému by nakopal. Autorka umí vtáhnout do děje, i když občas člověk tuší, jak to asi dopadne.
Opravdu napínavé, jen ten konec mne trochu, ale opravdu jen trochu zklamal
Téma zavražděných dětí mě moc nelákalo, ale nakonec mě kniha "chytla ". Škoda, že jsem nečetla předchozí knihy ze série.
pro mě celkem příjemná detektivka, i když víc napětí by neškodilo, ale početla jsem si
Zatím jsem od tohoto autora nic nečetla, proto mi chvíli trvalo, než jsem do toho vklouzla. Jako série to možná bude dobré, ale příběh mi přišel dost přitažený za vlasy . Nějak moc náhod dohromady.