malen malen komentáře u knih

Hrobař Hrobař Lisa Jackson

Také jsem se nemohla odtrhnout.

16.12.2015 5 z 5

Absolutní strach Absolutní strach Lisa Jackson

Podobnou zápletku jsem už sice četla od jiného autora, ale to vůbec nevadí, protože i zde jsem byla napjatá až do konce. Doufám, že si přečtu ještě nějakou další z této série.

04.12.2015 5 z 5

Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Po dlouhé době kniha, která mě zcela pohltila

16.11.2015 5 z 5

Daleko od ráje Daleko od ráje Philip Shelby

Na přebalu knihy je uvedeno dynamický vzrušující příběh - tak k tomu má Daleko od ráje opravdu daleko. Pro mne je to moc složitě překombinováno, styl a postavy připomínají knihy J. Collinsové, ale právě ta dynamika tomu, bohužel, chybí.

30.10.2015 3 z 5

Řeč květů Řeč květů Vanessa Diffenbaugh

Také se mi líbilo, stojí za přečtení.

30.10.2015 4 z 5

Panika Panika Lauren Oliver

Nejdřív mě to moc bavilo, ale konec se mi zdál takový , jak jen to říct, odfláknutý... Trošku mě to zklamalo.

21.09.2015 3 z 5

Lisey a její příběh Lisey a její příběh Stephen King

Když už jsem se do toho čtení dala, bylo mi blbé to nedočíst. Nakonec mě to i místy chytlo, ale také se mi zdálo slabé..

10.08.2015 3 z 5

Skříňka s motýlem Skříňka s motýlem Santa Montefiore

Bála jsem se, že to bude červená knihovna, ale byla jsem mile překvapena. Četlo se to opravdu velice dobře..

10.07.2015 4 z 5

Plavat se žraloky Plavat se žraloky Claire Bidwell Smith

V poslední době si vybírám nějaké smutné čtení. Zpočátku mi vadilo to přeskakování v letech, ale pak mi to přišlo zajímavé. Kdybych sbírala citáty, asi by stálo za to si jich pár vypsat.Smutné, ale stojí za zamyšlení.

10.07.2015 4 z 5

Slepá důvěra Slepá důvěra Kay Hooper

Dobře se četlo. Těch senzibylů sice pak na mě bylo trošku moc, ale zatím jsem četla z této řady jen dvě knížky a ještě si ráda nějakou přečtu.

18.06.2015 4 z 5

Pach smrti Pach smrti B. M. Horská

Mě to moc nenadchlo, dlouhé nezáživné odstavce, příliš mnoho postav. Pamatuji lepší české detektivky.

12.06.2015 3 z 5

Noční vizita Noční vizita Helene Tursten

Ač mě kniha podle obalu nezaujala, četla se překvapivě dobře. Opravdu fajn detektivka.

30.05.2015 5 z 5

Městečko Thunder Point Městečko Thunder Point Robyn Carr

Protože jsem nečekala víc, než že čtu román pro ženy, byla jsem spokojená.

24.05.2015 4 z 5

Podezřelé úmrtí Podezřelé úmrtí CJ Lyons

Sice jsem si myslela, že jsem těch románů z lékařského prostředí nasycena, ale pokud narazím na další díla, určitě se ¨dám do čtení. To, že to má nedotažené konce u některých hrdinek mi totiž trošku zkazilo dojem. Ale jinak super čtení.

13.05.2015 5 z 5

Užívej noci Užívej noci Linda S. Howington

Povídky mě tedy moc nezaujaly, od této autorky jsem čekala víc

12.05.2015 3 z 5

Jezero snů Jezero snů Lisa Kleypas

Protože jsem po přečtení prvního dílu čekala sladkou romantiku, byla jsem spokojena

12.05.2015 4 z 5

Duhová ulice Duhová ulice Lisa Kleypas

Na mě moc sladké, i když se to dobře četlo.

12.05.2015 4 z 5

Chladná krev Chladná krev Lisa Jackson

První půlku jsem doslova hltala, pak můj zájem trochu opadl, z konce jsem byla trochu rozpačitá. Ale celkový dojem dobrý, určitě se ráda k této autorce vrátím..

29.03.2015 4 z 5

V zemi bílého oblaku V zemi bílého oblaku Sarah Lark (p)

Tak zatím jsem přečetla první díl a jsem moc spokojená. Už dlouho jsem si takto nepočetla :)

02.02.2015 5 z 5

Významný pacient Významný pacient Michael Palmer

Souhlasím s předchozími komentáři. Chvílemi napínavé, chvílemi jsem si říkala, jestli to vůbec dočtu. Určitě jsem od něj četla lepší knížky

07.01.2015 4 z 5