malen komentáře u knih
Podobnou zápletku jsem už sice četla od jiného autora, ale to vůbec nevadí, protože i zde jsem byla napjatá až do konce. Doufám, že si přečtu ještě nějakou další z této série.
Na přebalu knihy je uvedeno dynamický vzrušující příběh - tak k tomu má Daleko od ráje opravdu daleko. Pro mne je to moc složitě překombinováno, styl a postavy připomínají knihy J. Collinsové, ale právě ta dynamika tomu, bohužel, chybí.
Nejdřív mě to moc bavilo, ale konec se mi zdál takový , jak jen to říct, odfláknutý... Trošku mě to zklamalo.
Když už jsem se do toho čtení dala, bylo mi blbé to nedočíst. Nakonec mě to i místy chytlo, ale také se mi zdálo slabé..
Bála jsem se, že to bude červená knihovna, ale byla jsem mile překvapena. Četlo se to opravdu velice dobře..
V poslední době si vybírám nějaké smutné čtení. Zpočátku mi vadilo to přeskakování v letech, ale pak mi to přišlo zajímavé. Kdybych sbírala citáty, asi by stálo za to si jich pár vypsat.Smutné, ale stojí za zamyšlení.
Dobře se četlo. Těch senzibylů sice pak na mě bylo trošku moc, ale zatím jsem četla z této řady jen dvě knížky a ještě si ráda nějakou přečtu.
Mě to moc nenadchlo, dlouhé nezáživné odstavce, příliš mnoho postav. Pamatuji lepší české detektivky.
Ač mě kniha podle obalu nezaujala, četla se překvapivě dobře. Opravdu fajn detektivka.
Protože jsem nečekala víc, než že čtu román pro ženy, byla jsem spokojená.
Sice jsem si myslela, že jsem těch románů z lékařského prostředí nasycena, ale pokud narazím na další díla, určitě se ¨dám do čtení. To, že to má nedotažené konce u některých hrdinek mi totiž trošku zkazilo dojem. Ale jinak super čtení.
Povídky mě tedy moc nezaujaly, od této autorky jsem čekala víc
Protože jsem po přečtení prvního dílu čekala sladkou romantiku, byla jsem spokojena
První půlku jsem doslova hltala, pak můj zájem trochu opadl, z konce jsem byla trochu rozpačitá. Ale celkový dojem dobrý, určitě se ráda k této autorce vrátím..
Tak zatím jsem přečetla první díl a jsem moc spokojená. Už dlouho jsem si takto nepočetla :)
Souhlasím s předchozími komentáři. Chvílemi napínavé, chvílemi jsem si říkala, jestli to vůbec dočtu. Určitě jsem od něj četla lepší knížky